طبقه بندی خاک برمبنای برآورد ظرفیت باربری مجاز و مشخصات فیزیکی و مکانیکی آن در منطقه بیست و دو تهران

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,166

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

GEOTEC01_645

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

Abstract:

شهر تهران بر روی نهشته های آبرفتی جوان بنا شده است. این نهشته ها از کوهپایه های البرز تا کناره کویر جنوبی تهران گسترش داشته و حاصلفعالیت رودخانه ها و سیلابهای فصلی جریان یافته از کوههای البرز می باشند. اصولاً تناوب رسوبگذاری و فرسایش شدید نقش اساسی در تکوینمورفولوژی تهران داشته است. به منظور نیل به اهدافی همچون زمین شناسی منطقه، تعیین نوع، ضخامت و تراکم نسبی خاک، تعیین پارامترهایفیزیکی و مکانیکی خاک؛ همچون زاویه اصطکاک داخلی، ضریب چسبندگی، دانسیته مرطوب، ضرایب الاستیسیته، پواسون و ... از آزمایشهایگوناگون ژئوتکنیکی و ژئوفیزیکی بر روی نمونه های اخذ شده از خاک منطقه بهره برده میشود. در این مقاله نتایج بررسیها و آزمایشهای بعملآمده بر روی لایه های تحت الارضی و مشخصات فیزیکی و مکانیکی خاک شهرک شهید باقری منطقه 22 غرب تهران ارائه گردیده است. ایننتایج حاصل تستهای صحرایی و آزمایشگاهی صورت پذیرفته بر روی تعدادی گمانه ماشینی و دستی در منطقه مذکور میباشد که در ارائهمناسبترین نوع شالوده و برآورد دقیق ظرفیت باربری مجاز و نشست شالوده ها مورد بهرهبرداری قرار خواهند گرفت. براساس آزمایشهای انجام شده ضریب الاستیسیته خاک منطقه مورد نظر در حدود 515 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و همچنین ضریب پواسون آن نیز در حدود 0/35 برآورد شده است. با توجه به نتایج حاصله توصیههای فنی و اجرایی لازم در رابطه با نوع سیمان مصرفی، بهسازی خاک منطقه، شیب مجاز خاکبرداری و ...نیز ارائه شده است که میتوان بعنوان الگو در مناطق مشابه بکار گرفت.

Keywords:

خصوصیات فیزیکی و مکانیکی خاک , آزمایش بارگذاری صفحه , آزمایش لرزه نگاری , تحقیقات محلی در ساختگاه

Authors

سهیل محمدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، مکانیک خاک و پی، دانشکده مهندسی آب و محیط زیست، پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه شهید بهشتی

عباس مهدویان

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی آب و محیط زیست، پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • مانوئ بربریان، م. قریشی، ب. ارژنگ روش و ا مهاجر ...
  • _ قریشی، ب. ارژنگ روش و ا مهاجر اشجعی، (1371)، ...
  • موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، "استانداردملی ایران 2800، تجدیدنظرسوم، ...
  • نمایش کامل مراجع