بررسی نظریه یادگیری اکرمن، بر اساس مدل سه مرحله ای یادگیری فیتز وپوسنر، با رویکرد فرآیند استعداد یابی در کودکان والیبالیست

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 6,585

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_118

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

Abstract:

استعداد یابی فرآیندی است که از طریق آن کودکان یا نوجوانان تشویق می شوند تا در ورزش هایی شرکت کنندکه با توجه به نتایج آزمایش پارامترهای منتخب امکان دستیابی به موفقیت وجود داشته باشد. یکی از دشوارترین مسائل پیرامون استعداد یابی تعیین سهم هر یک از پارامترهای مؤثر برای موفقیت در ورزشی خاص است) 1(. اکرمن ) 1988 ( هوش و توانایی حرکتی را دو عامل مهم جهت درک کامل تفاوت های فردی در زمینه اجرایمهارت های حرکتی می داند. وی این توانایی ها را با بیان سه اصل که، توصیف کننده توانایی های زیر بنایی اجرا بر اساس سه مرحله یادگیری)شناختی، حرکتی و خودکاری( فیتز و پوستراست، به طور مؤثر با یادگیری حرکتی مرتبط دانسته است) 2(. از طرفی محققین بر این باورند که، قابلیت های بالای حرکتی، جسمانی و اجرای روان و زیبای مهارت های حرکتی پیچیده در نوجوانانی و جوانی مستلزم یادگیری و رشد بهینه توانایی های شناختی، حرکتی و جسمانی در دوران کودکی است) 3(. بنابراین هدف از پژوهش حاضر بررسی نظریهیادگیری اکرمن در قالب بررسی رابطه بین متغیر های بهره هوشی، هوش هیجانی و آمادگی حرکتی با مراحل سه گانه)شناختی، حرکتی و خودکاری( یادگیری فیتز و پوسنر با رویکرد مبنی بر فرآیند استعداد یابی در کودکان والیبالیست بود.

Authors

شهرام نظرپوری

کارشناس ارشد تربیت بدنی، گرایش رفتار حرکتی

حسن خلجی

دانشیار گروه تربیت بدنی دانشگاه اراک

علیرضا بهرامی

دانشیار گروه تربیت بدنی دانشگاه اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ریچاردای، مگیل(1386). یادگیری حرکتی مفاهیم و کاربرد(مترجمان: واعظ موسوی، محمد ...
  • Geczi G.(2009)Success and Talent Development as indicated by Motor tests ...
  • نمایش کامل مراجع