بررسی موانع و مشکلات موجود در پرورش استعدادها

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,219

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_124

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

Abstract:

استعدادیابی موضوعی است که در دنیای ورزش اهمیت ویژه ای دارد. شناسایی عوامل موفقیت راه را برای رسیدن به قله افتخار هموار می کند) 1(. پلتولا ) 1992 ( استعدادیابی را اولین قدم پیشرفت فرد مبتدی به سویقهرمانی معرفی می کند و پرورش استعدادها را مهم ترین مرحله در روند نیل به موفقیت های ورزشی می داند) « .)2 حمایت و هدایت افراد مستعد » حلقه های اصلی در فرایند پرورش استعداد هستند) 3(که متاسفانه درکشور ما نادیده گرفته شده است. اغلب کشورهای اروپایی دارای مراکز پرورش استعداد در سه سطح محلی، منطقه ای و ملی هستند) 4(. کونه و هی ) 2001 ( به بررسی نقش حمایتی خانواده در قبال ورزشکاران جواناز زمان شروع ورزش تا رسیدن به عملکرد ممتاز، پرداختند و چگونگی میزان مشارکت خانواده را در موفقیت آن ها در سطوح مختلف رشد، سنجیدند) 5(. ب یتردید کیی از مهم ترین انگیز ههای پژوهشگر در پرداختن به این موضوع و اینکه چرا این موضوع دغدغه ذهنی او شد این بود که امروزه بیشترین توجه بر روی مرحله یکشف و شناسایی استعدادها می باشد و کمترین توجهی به پرورش و نگهداری این استعدادها در کشورمان می شود، همچنین تعداد زیادی از این افراد مستعد به مرور زمان از گردونه خارج می شوند و تمایلی به ادامهکار نشان نمی دهند، این موارد محقق را بر آن داشت که به بررسی موانع و مشکلات موجود بر سر راه پرورش این ورزشکاران مستعد در پروسه ی چندین ساله ی استعدادیابی ونقصا نهایی که به عنوان موانع جدی ما را از رسیدن به اهداف عالی و اید هآل در این عرصه محروم کرده است بپردازد

Authors

فرهاد سعیدی

دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

وحید ربانی

دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

سیدسلیمان سیدی

دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

حسن خدادوست

دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • - نیو، نوذری. 2.Peltola, _ _ _ ...
  • _ یوسفی بهرام و همکاران. بررسی وضع موجود و تعیین ...
  • _ Houlihan, B. & Green, M. (2008). Comparative elite sport ...
  • نمایش کامل مراجع