مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,819

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PASAB04_028

تاریخ نمایه سازی: 12 بهمن 1392

Abstract:

عمده فرآیندهای آبگیری در کارخانه های فرآوری با استفاده از تیکنر و فیلتر انجام می شود. فیلتر شامل سطح متخلخلی است که در اثر اختلاف فشار که در دو طرف این سطح وجود دارد ذرات به صورت کیک بر روی آن باقی مانده و آب از میان واسطه فیلتر عبور می کند. به منظور بهبود در عملیات آبگیری از انواع مواد شیمیایی (فلوکولانت و کوگولانت) استفاده می شود. فلوکولانت و کوگولانت ذرات ریز را به هم چسبانده و قطر آن ها را افزایش می دهند. در مطالعه حاضر، تاثیر دو نوع ماده شیمیایی (فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت) بر پارامترهای طراحی و عملکرد فیلتر در آبگیری باطله های کارخانه هماتیت با استفاده از روش Bomb Pressureبررسی شد. نتایج نشان داد که با اضافه کردن مقدار 15 گرم بر تن فلوکولانت K320AFکاهش 103 ثانیه ای در زمان تشکیل، 1/1 درصدی در رطوبت و m2 82 در مساحت بوجود می آید. همچنین با اضافه کردن kg/t10 نانو کواگولانت به پالپ ته ریز تیکنر کارخانه فرآوری هماتیت به ترتیب زمان تشکیل کیک، رطوبت و مساحت 96 ثانیه، 9/0 درصد و m286 کاهش می یابد. با مقایسه این دو نوع ماده شیمیایی می توان گفت که به کار بردن فلوکولانت K320AFهم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ عملیاتی مناسب تر است، زیرا علاوه بر استفاده مقدار کمتر این ماده، نتایج حاصل از کاهش رطوبت، زمان تشکیل کیک و مساحت تقریبا مشابه با نانو کواگولانت بوده است.

Keywords:

Authors

سروش عرب زاده جرکانی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی

عبدالرضا بهمنی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی

ابراهیم پناهی

کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی، پروژه بازیابی آب، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

عباس سام

دکتری رشته فرآوری مواد معدنی (دانشیار)، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :