مطالعه و بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از رسوبات خلیج نایبند

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,039

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BIOREMEDIATION01_084

تاریخ نمایه سازی: 23 اسفند 1392

Abstract:

به منظور بررسی توان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط رسوبات هوازی منطقه ساحلی خلیج نایبند و بهینه سازی تجزیه زیستی این ترکیبات توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از این منطقه، رسوبات لایه هوازی به همراه آب دریا از قسمت های مختلف خلیج نایبند جمع آوری شدند. رسوبات نمونه برداری شده به محیط پایه معدنی حاوی فلورن و فنانترن به عنوان تنها منبع کربن و انرژی اضافه و غنی سازی باکتری های تجزیه کننده این ترکیبات انجام گردید. سپس باکتری های غنی سازی شده به محیط پایه معدنی حاوی فلورن و فنانترن با غلظت نهایی mg.L-11000 (mg.L-1500 از هر کدام) اضافه و ارلن ها در دمای oC30 و دور شیکر rpm140 برای 1 هفته انکوبه شدند. پس از استخراج میزان باقی مانده فلورن و فنانترن از محیط کشت، میزان تجزیه زیستی میکس غنی شده توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی سنجش شد. جهت بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از طراحی آزمایش به روش تاگوچی با آرایه L16 (45) استفاده گردید. فاکتور های مورد نظر برای بهینه سازی شامل pH، دما، تعداد باکتری تلقیح شده، شوری و نسبت کربن به نیتروژن بود. در پایان آزمایش (پس از 20 روز انکوباسیون) تعیین میزان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن در تیمار های مختلف توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی انجام و نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج آزمون ANOVA بر اساس نسبت S/N نشان داد کلیه فاکتورهای آزمایش شده تاثیر معنی داری (p<0.05) بر میزان تجزیه زیستی داشتند. از نظر تئوری، pH = 7، دما =(°C) 35 ، شوری = ppt 40، غلظت کربن به نیتروژن (مولار) =100 به 40 و تعداد باکتری = (OD600) 4/0 به عنوان شرایط بهینه تجزیه زیستی تعین گردیدند. صحت و درستی شرایط بهینه پیش بینی شده با اجرای آزمایشی با در نظر گرفتن شرایط بهینه پیش بینی شده انجام شد. نتایج نشان داد میزان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی با در نظر گرفتن شرایط بهینه شده به ترتیب 84/75% و 74/72% بود که نسبت به میزان قبل از بهینه سازی (به ترتیب 64% و 4/58% برای فلورن و فنانترن) توانایی تجزیه زیستی میکس باکترایی غنی شده بهبود پیدا کرده بود.

Authors

محسن شهریاری مقدم

دانشجوی دکتری زیست شناسی دریا

غلامحسین ابراهیمی پور

دکتری دانشیاردانشگاه شهید بهشتی

بهروز ابطحی

دکتری دانشیار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Leahy, J. G., Colwell, R. R. (1990). Microbial the ...
  • _ Bouchez, M., Blanchet, D., Vandecasteele, J. P. (1995). Degradation ...
  • Chen, J., Wong, M. H., Wong, Y. S., Tam, N. ...
  • Chen, J. L, Au, K. C., Wong, Y. S., Tam, ...
  • نمایش کامل مراجع