Year: 1392
COI: CIEE02_020
Language: PersianView: 1,294
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
ایران هم اکنون از نظر میزان تولید سیمان در رده سوم جهان قرار دارد. با این حال کمتر پروژه اجرای روسازی بتنی را می توان در کشور مشاهده کرد. تداوم این امر با توجه به رویکردهای توسعه پایدار و وضعیت فعلی کشور نه تنهاهزینه های آشکار و نهان بالایی به جامعه وارد می کند، بلکه می تواند نشانه ای از بی توجهی به منابع طبیعی و فرصت های اشتغال زایی باشد. تغییر قیمت قیر و تغییر حجم تولید سیمان محاسبات سال های گذشته را به کلی تغییر داده است،به گونه ای که دیگر نمی توان به سادگی از کنار مزایای روسازی بتنی گذشت. مزایای فنی روسازی های بتنی کم و بیش برجامعه مهندسی کشور روشن است، بنابراین تأکید بیشتر این مقاله بر ملاحظات اقتصادی شامل کاهش هزینه های راه، استفاده کنندگان و جامعه و همچنین ریسک سرمایه گذاری و خواب سرمایه، ملاحظات اجتماعی شامل اشتغال براینیروی کار بومی و رونق بازارهای کوچک و ملاحظات زیست محیطی شامل کاهش آلاینده ها، بهبود مصالح محلی و استفاده مجدد از ضایعات است. اگرچه قیر یک پسماند نفتی می باشد، اما همانند منابع نفتی دیگر یک منبع تجدیدناپذیر است و از این رو در رده منابع طبیعی ارزشمند قرار می گیرد. در شرایط فعلی که هزینه اجرای روسازی بتنی کمتر ازروسازی آسفالتی است، می توان با درایت قیر را به یک محصول صرفاً صادراتی تبدیل کرد. از طرفی امکان تولید سیمان در جای جای ایران وجود دارد که این امر می تواند عامل مؤثری در اشتغال زایی باشد. همچنین باید توجه داشت که آلودگی های زیست محیطی راه های آسفالتی در مرحله اجرا به تنهایی بیش از مجموع آلودگی های تولید سیمان و اجرای روسازی بتنی است. در دوره بهره برداری نیز عملکرد روسازی بتنی سبب انتشار آلاینده های کمتری در هوا می شود، به گونه ای که کارخانه های سیمان واقع در حاشیه شهرها می توانند با سرمایه گذاری در کلید خوردن اجرای روسازی های بتنی در کشور کمک مؤثری به کاهش آلودگی شهر نماید و احتمال تعطیلی اجباری کارخانه های خود را کاهش دهند
Keywords:
سیمان روسازی بتنی روسازی آسفالتی ملاحظات اقتصادی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/238012/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانیانپور، علی اکبر و اعرابی، نگین،1392،امکان سنجی جایگزینی سیمان به جای مواد قیری در روسازی،دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/238012
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، رمضانیانپور، علی اکبر؛ نگین اعرابی)
برای بار دوم به بعد: (1392، رمضانیانپور؛ اعرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی نقش فیلرهای مختلف در آسفالت گرم
- صرفه جویی در مصرف انرژی با بهره گیری از گوگاس به عنوان جایگزین قیر در روسازی آسفالتی
- اثرات ایمنی و زیست محیطی استفاده از امولسیون های قیر بجای دیگر محصولات
- قالب بندی دال بتنی و افل اکسپوز وپیشنهادبهینه ترین روش اجرای آن
- مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.