ارزیابی اثرات فنی، اقتصادی و زیست محیطی استقرار سلو لهای فتوولتائیک در شهرک ها و نواحی صنعتی(مطالعه موردی : شهرک صنعتی اشترجان)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 949

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ESPME03_275

تاریخ نمایه سازی: 25 اسفند 1392

Abstract:

پدیده ای که در اثر آن انرژی تابشی به طور مستقیم به انرژی الکتریکی تبدیل شود، پدیده فتوولتائیک گویند. بخش اصلی سیستم های فتوولتائیک شامل پنل های خورشید، بخش واسطه و مصرف کننده تشکیل داده است.سیستم هایی که از انرژی خورشید بهره می برند،شامل سیستم فتوولتایی (PV) و سیستم های گرما شیمیایی، تولید هیدروژن از انرژی خورشید است. گرما شیمیایی به استفاده از گرمابرای رانش واکنش ها اطلاق می شود و نور شیمیایی به استفاده مستقیم فوتون ها مانند بخش ماورای بنفش طیف خورشید اطلاق میشود. تولید هیدروژن از انرژی خورشید نیز به توجه ویژه نیاز دارد، زیرا هیدروژن سوخت تمام نشدنی و سازگار با محیط است . با استفاده ازمطالعات میدانی ،کتابخانه ای و ستادی، جمع آوری اطلاعات از منابع داخلی و خارجی و غیره در زمینه بررسی استفاده از انرژی خورشیدی در راستای توسعه اقتصادی پایدار انجام شده است. اجزا کلی سیستم فتوولتائیک عبارتند از صفحهها )پنلهای( خورشیدی ، باتریهای ذخیره ، مبدل برق مستقیم به متناوب ،دستگاه کنترلکننده ،سازه فلزی یا ساختمانی ، کابلهای ارتباط . سیستم های فتوولتائیک به دلیل مزایایی مانند کوتاه بودن زمان طراحی و نصب سیستم،بی صدا بودن فرآیند تبدیل انرژی، عمر زیاد و نیاز به نگهداری اندک به دلیل نداشتن اجزای متحرک ، حمل ونقل آسان به دلیل سبکبودن اجزاء و همچنین عدم تولید آلودگی های زیست محیطی ، در حال گسترش ، پیشرفت و مقبولیت عمومی هستند. لیکن سیستم های فتوولتائیک نسبت به سایر منابع تولید انرژی دارای قیمت نسبتا بالایی هستند. سیستم های تبدیل انرژی زمانی اهمیت بیشتری می یابد که انرژی تابشی خورشید با استفاده از سیستم های فتوولتائیک به طور مستقیم و بدون نیاز به فرآیندهای واسطه به انرژی الکتریکی تبدیل میشود و سهولت دسترسی به انرژی الکتریکی حاصل از برق خورشیدی استفاده از سیستم های فتوولتائیک در مقیاس نیروگاهی 01 مگاوات/روز در شهرک صنعتی اشترجان پیشنهاد می شود.از نظر زیست محیطی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته است

Keywords:

اثرات اقتصادی و زیست محیطی , سلو لهای فتوولتائیک , شهرک صنعتی اشترجان

Authors

هادی زارعی محمودآبادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد،

فرامرز معطر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

محمدصادق طالبی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد،

سمیرا فدائی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :