بررسی سینیتیک جذب آنیون نیترات توسط جلبک میکروسکوپی Chlorella vulgaris در اکوسیستم های آبی

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,288

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_182

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

Abstract:

مصرف بیرویه کودهای شیمیایی در کشاورزی امروز موجب بروز آلودگی های اکولوژیکی در محیط شده و در این میان مصرف بیش از حد کودهای نیتراته و خاصیت آبشویی شدید آنها در خاک موجب ورود آنیون نیترات به جریان آبهای سطحی و زیرزمینی میشود که بررسی های انجام یافته در آبهای زیرزمینی دشتهای با کاربری زراعی نشانگر افزایش آنیون نیترات به مقادیر بالاتر از حد استاندارد برای مصارف شرب و سایر استفاده ها از منابع آب آن مناطق میباشد . در حال حاضر مقدار استاندارد آنیون نیترات برای آب شرب در ایران 50 mg / l و در ایالات متحده آمریکا 44 mg / lو در اروپا 25 mg /l تعریف شده که بررسی آمار کیفیت آبهای زیرزمینی دشت های تحت کشاورزی استان آذربایجانشرقی بیانگر مقادیر غیر مجاز آنیون نیترات در آنها میباشد که با توجه به تامین آب شرب اغلب مناطق مسکونی از منابع آبهای زیرزمینی وجود مقادیر زیاد این آنیون موجب به مخاطره افتادن سلامتی جوامع انسانی میگردد . همچنین ورود آنیون نیترات به آبهای سطحی از طریق زه آبهای کشاورزی و الحاق جریانات سطحی به مخازن سدهای احداث شده موجب بروز پدیده غنی شدن آبها از مواد غذایی شده و متعاقب آن جمعیت میکروارگانیسم های مختلف در مخازن سدها بالا رفته و خود میکروارگانیسم ها یا متابولیت های تولیدی آنها موجب آلودگی آب ها از نظر فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی میشود . لذا کنترل زه آبها و تخلیه آلودگیهای شیمیایی و فیزیکی آنها یکی از چالشهای پیش روی جوامع امروز میباشد و از آنجاییکه روشهای فیزیکی و شیمیایی تصفیه فاضلابهای کشاورزی و صنعتی و خانگی هزینه زیادی داشته و پسماندهای حجیم چنین تصفیه خانه هایی معضل دیگری بر معضلات محیط زیست می افزاید از اینرو بکارگیری روشهای کم هزینه و با حداقل پسماند یا با پسماند قابل استفاده در سایر بخشها میتواند گزینه خوبی باشد که در این میان روشهای تصفیه بیولوژیکی Bioremidiation گزینه مناسبی میباشند .

Authors

حبیب مهرپویا

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز .

محمدامین حجازی

پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه شمالغرب

ناصرعلی اصغرزاده

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

ابوالقاسم محمدی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Qiang Hu & Milton Sommerfeld (March 1, 2003 to February ...
  • Green F.Bailey _ L.S .Bernstone, T.J.Lunquist and W.J.Oswald.(1996) Advanced integrated ...
  • Greev.F.B, T.J .Lundqiust, N.W.T. Quinn, M.A.Zarate, I.X.Zubieta and W.J.Oswald. (2003) ...
  • Standard Methods for the Examination of water and Wastwater. 14h ...
  • Qiang Hu, Paul Westerhpff and Win Vermaas. (1999). Removal of ...
  • نمایش کامل مراجع