اولویت بندی روش های متعارف بهسازی و مقاوم سازی لرزهای ساختمانهای بتن مسلح در شهر آمل با استفاده از روش شباهت به گزینه ایده آل TOPSIS

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,239

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCCICI05_194

تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1393

Abstract:

مقاومسازی از جمله اقدامات مهمی است که در دهه اخیر، بسیار مورد توجه مهندسین عمران قرار گرفته است. امروزه استفاده از شیوه هاینوین در جهت بهسازی ساختمانهای موجود با در نظر گرفتن ملاحظات اجرایی، زمانی، اقتصادی و غیره اجتناب ناپذیر می نماید. در این راستا مهندسین و محققین کشور درصددند تا با استفاده از روشهای محاسباتی، بهترین راه حل را با کمترین هزینه و بالاترین ضریب اطمینان بدست آورند. با توجه به این که برخی از سازه های موجود در شهرستان آمل ویژگیهای یک سازه مقاوم در برابر زلزله را ندارند، و بیشتر آنها مطابق با آئین نامه ویرایش دوم زلزله ایران و قبل از آن می باشند، لازم است نسبت به بررسی آنها، اقدام شود. تا در ادامه با راه حلهای مناسب، بهسازی در آن صورت گیرد. در این مطالعه، در ابتدا به تحلیل و بررسی روشهای مقاومسازی لرزهای ساختمانهای متعارف بتن مسلح که در شهرستان آمل مورد استفاده قرار گرفته پرداخته شده است. پس از آن با استفاده از نظر متخصصین و توزیع و جمع آوری و تحلیل پرسشنامه هدفمند و روش TOPSIS به اولویت بندی روش مناسب برای مقاومسازی لرزهای ساختمانهای بتن مسلح متعارف شهرستان آمل اقدام گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که از اولویت های مهم مقاوم سازی ساختمانهای بتن مسلح متعارف شهرستان آمل روشهای زرهپوش فولادی، زرهپوش بتنی و دیوار برشی بتنی و استفاده از FRP است.

Keywords:

روشهای بهسازی و مقاوم سازی , ساختمان بتن مسلح , TOPSIS

Authors

مرتضی حسن نژاد

کارشناس ارشد مهندسی مدیریت و ساخت موسسه آموزش عالی طبری بابل

عارف عزیری

کارشناس ارشد سازه و عضو هئیت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

محمدجواد طاهری امری

کارشناس ارشد مهندسی مدیریت و ساخت موسسه آموزش عالی طبری بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :