اثرات تجمعی و با قیما نده سرباره و لجن کنورتور بر جذب آهن توسط گیاه سورگوم

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,325

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_331

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

Abstract:

کمبود آهن در خاکهای آهکی یکی از مشکلات رایج تغذیه گیاه می باشد به دلیل نقش آهن در ساخت کلروفیل، کمبود یا غیر فعال شدن آن در گیاه سبب بروز کلروز می گردد . گزارشات متعددی نشان داده است که کاربرد سرباره و لجن کنورتور سبب رفع کلروز و افزایش عملکرد گیاهان زراعی می گردد یکی از راههای درمان کلروز آهن استفاده از ضایعات معادن و محصولات جنبی صنایع می باشد . از جمله این ترکیبات می توان سرباره و لجن کنورتور ذوب آهن را نام برد . لجن کنورتور ترکیبی است، حاوی 64 درصد وزنی اکسیدهای آهن و سرباره نیز حاوی 17 درصد وزنی اکسیدهای آهن می باشد . علی رغم مشاهده اثرات مثبت کاربرد این مواد روی درمان کلروز و افزایش عملکرد گیاهان، پایداری این تأثیر پس از کاربرد مواد و همچنین تأثیر افزایش این مواد در سالهای متوالی بر روی گیاه مطالعه نشده است، لذا در این تحقیق اثرات تجمعی و باقیمانده این 2 ترکیب بر روی گیاه سورگرم مورد بررسی قرار گرفت

Authors

سمیه بختیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

حسین شریعتمداری

دانشیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

محمود کلباسی

استاد رشته خاکشناسی دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :