CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تأثیر استاندارد مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی بر تحقق استراتژی پروژه (محورمقاله: محیط قانوین و حقوقی پروژه ها Laws &Environment Projects Lagal - مدیریت بهداشت/ایمنی/ محیط زیست (HSE)

عنوان مقاله: بررسی تأثیر استاندارد مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی بر تحقق استراتژی پروژه (محورمقاله: محیط قانوین و حقوقی پروژه ها Laws &Environment Projects Lagal - مدیریت بهداشت/ایمنی/ محیط زیست (HSE)
شناسه ملی مقاله: ICSPM02_076
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک پروژه ها در سال 1390
مشخصات نویسندگان مقاله:

حامدرضا عزیزی - شرکت بین المللی- مهندسی ایران (ایریتک)- مدیر HSE پروژه فولاد سازی قاینات

خلاصه مقاله:
هدف: بررسی و پژوهش در خصوص تأثیر استانداردهای ایمنی و بهداشت شغلی و نیز ا لگوهای مرتبط با آن بر میزان تحقق استراتژی و اهداف یک پروژه که توسط مدیر پروژه ترسیم شده است. روش پژوهش: در یک تحقیق مقطعی و بر اساس اطلاعات موجود در یک پروژه بزرگ ملی در یک بازه زمانی دوساله با مشارکت دادن مدیران پروژه 18 شرکت/گروه پیمانکاری و تقسیم بندی ایشان به دو گروه مثبت نگر و منفی نگر و با استفاده از نرم افزار ECXLE2010 و طراحی یک برنامه محاسبه ای در محیط این نرم افزار میزان تحقق 80% استراتژی پروژه مدیران مثبت نگر، معنی دار تلقی گردید. یافته ها: با عنایت به هزینه ها و مخارج ناشی از بروز حوادث شغلی ت دوین و اجرای قوانین و الزامات بازدارنده کشوری و نیز استانداردهای معتبر بین المللی برای کاهش این مخارج بدیهی می باشد. در عین حال نگرش مجریان و مشمولان این الزامات که عمدتاً مدیران ارشد سازمانها و شرکتها می باشند به دستورالعمل ها و استانداردهای تبیین شده، مؤثر و حت تعیین کننده خواهد بود. با گروه بندی مدیران ارشد به دو دسته کلی سعی به اثبات رابطه مستقیم بین الزامات استاندارد و لزوم آشنایی مدیران ارشد با این الزامات بر میزان تحقق و دستیابی مدیران پروژه به اهداف و استراتژیهای خرد و کلان طرح ریزی شده است. نتیجه گیری: نگرش و آگاهی مدیران در تعهدات قانونی خود و مداخله کارشناسی استانداردها در زمان طراحی استراتژی و تبیین اهداف پروژه باعث ارتقاء میزان دستیابی به اهداف و استراتژی مدیران پروژه خواهد شد. با دریافت نتایج، راهکارهای قابل اجراء و کاربردی جهت کاهش میزان مخارج ناشی از حوادث و عدم رعایت الزامات قانونی و استانداردها، همچنین تحقق حداکثری اهداف و استراتژی پروژه پرداخته شد.

کلمات کلیدی:
؛OHSAS18001, HSE-MS، شناسایی و ارزیابی ریسک، تکنیک های FMEA,FTA، استراتژی پروژه، اهداف خرد و کلان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/242895/