امید به پایدار بودن کشاورزی یا هراس از پایدار بودن کشاورزی

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 402

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RCASFT03_548

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393

Abstract:

کشاورزی یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشور ما به شمار م یرود به طوری که م ی توان گفت رشد واقعی اقتصادبدون رشد کشاورزی امکا نپذیر نیست. کشاورزی ثروتی است لایزال که خداوند به انسان ارزانی داشته است و هم اکنونبا وجود توسعه روزافزون صنایع، یکی از رشت ههای مهم اقتصاد و تولید ثروت محسوب م یشود. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و مسأله تأمین امنیت غذایی، باید رویکرد جدیدی در بخش کشاور زی در پیش گرفته شود. از جمله آن ، تلاشبرای رسیدن به کشاورزی پایدار است. بهر هبرداری پایدار از منابع طبیعی و توسعه پایدار کشاورزی که امروزه در قالبکشاورزی پایدار مطرح است، متکی به بینش های کلی ن گر و همه جانبه بوده و خواهد بود . کشاورزی پایدار ، نوعی کشاورزی است که در جهت منافع انسان بوده و کارایی بیشتری در استفاده از منابع اطر اف دارد. اما در راه رسیدن به آن ،یکی از نگرانی هایی که بیش از پیش به گوش می رسد، این است که تولید بیشتر برای تأمین نیاز جهان به غذا موجب تخریب محیط زیست و از بین رفتن منابع پایه خواهد شد. سیستم های کشاورزی پایدار ، سیستم هایی هستند که برای حصول در درازست و سازگاری محیطی، بر نه اده های کم انرژی و مقادیر کمی از مواد شیمیایی متکی هستند. برایسیستم های پایدار استفاده از اثرات متقابل و فرآیندهای اکولوژیکی ضروری است. بدین ترتیب اکوسیستم های زراعی پایدار نیاز به اصول منطقی و مدیریت صحیح تری دارند. از جمله این مدیریت ها سیستم های مختلف کشت تولیدات کشاورزی است که همگی ظرفیت تولید را حفظ می کنند. بنابراین لازمه رسیدن به کشاورزی پایدار تغییر نگرش اساسی در برخورد با محیط زیست بوده که در این بین شناخت ویژگی های اکولوژیکی نظام های کشاورزی پایدار از اهمیت بسزایی برخوردار است

Authors

بابک دیده بان

مدرس دانشگاه پیام نور آقاجاری و بهبهان

شیما روزی طلب

مدرس دانشگاه پیام نور آقاجاری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • روزی‌طلب، م.ح. 1375.یشگفتار. علاصه مقالات پنجمین کگره علوم خاک ایران ...
  • گودرزی، م. و. اح. چرخابی. 1378. تحلیلی بر مدیریت های ...
  • صادقی س-ح‌ر. 1382. بررسی کش کاربردی کشاورزی بر فرسایش حاک. ...
  • _ : _ _ production. _ ...
  • Derpsch, R. 1998. Historical review of no. tillage cultivation crop ...
  • Derpsch, R. and M. Florentln. 2000. The Laws of Diminiching ...
  • نمایش کامل مراجع