بررسی میزان تجمع عناصر سنگین در گیاه ذرت در شرایط استفاده از فاضلاب تصفیه شده شهری اصفهان

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,251

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_734

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

Abstract:

با توجه به بحران کمبود آب و لزوم بهره برداری از منابع آب غیرمتعارف، بهره گیری مطلوب و بهینه از پساب فاضلاب حاصل از اماکن شهری، یکی از مهم ترین مباحث تحقیقاتی می باشد . استفاده از پساب از یک طرف باعث جلوگیری از تخلیه فاضلابها به محیط زیست میشود واز طرف دیگر به علت کاهش و توقف استفاده از کودهای شیمیایی و آلی، مانع بروز اثرات تخریبی این مواد بر محیط زیست میگردد . بنابراین در مناطق با محدودیت منابع آب معمولی، پساب تصفیه شده برای کشاورزی وصنعت قابل استفاده است .Asano and Mills, 1990 پساب تصفیه شده برای آبیاری انواع کشتهای زراعی و باغی بدون داشتن آلودگی و سمیت استفاده میشود Asano and pettygrove, 1987 طی سال های گذشته تکنولوژی آبیاری قطرهای در بسیاری از محصولات باغی و زراعی کاربرد داشته واین نوع آبیاری در مناطق با محدودیت آب بسیار مفید است . این نوع آبیاری با پساب به دو صورت قطره ای سطحی و قطره ای زیر سطحی کاربرد دارد . گیاه ذرت، یکی از گیاهان مهم زراعی دنیا بوده و تاکنون تحقیقات کمی در زمینه اثرات پساب بر روی رشد این گیاه صورت گرفته است که ضرورت مطالعه آن در ایران با توجه به این که دو کاربرد علوفه ای و دانه ای را دارا می باشد ( خواجه پور، (1380 و در تغذیه انسان و خصوصاً جیره های غذایی دام نقش ویژه ای دارد، حائز اهمیت است . لذا هدف از تحقیق حاضر، بررسی اثرات پساب فاضلاب تصفیه شده شهری به عنوان آب آبیاری در شرایط اعمال تیمارهای مختلف سیستم های آبیاری روی تجمع عناصر سنگین در محصول گیاه ذرت می باشد .

Authors

پیام نجفی

استادیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفهان )

علی انصاری

دانش آموخته دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفه

رامین ساوج

دانش آموخته دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • خواجه پور، م. ر. 1380. تولید غلات همراه با دستورالعمل ...
  • پیس، استوان و بنتون جونز. 1382. مرجع عناصر کمیاب. ترجمه ...
  • _ _ 1987. Using reclaimed municipal _ California ...
  • Asano, T. and Mills, R. A. 1990.Planning and analysis for ...
  • Lazarova L. and M. Bahri. 2005. Water reuse. CRC Press. ...
  • نمایش کامل مراجع