CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

معرفی جاذبه های گردشگری و انسان شناسی برای ایجاد زمینه ای نو در توسعه ی روستایی (نمونه ی موردی روستای زآلواب ازتوابع استان کرمانشاه)

عنوان مقاله: معرفی جاذبه های گردشگری و انسان شناسی برای ایجاد زمینه ای نو در توسعه ی روستایی (نمونه ی موردی روستای زآلواب ازتوابع استان کرمانشاه)
شناسه ملی مقاله: CTHG01_117
منتشر شده در اولین همایش ملی مدیریت گردشگری ،طبیعت گردی و جغرافیا در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهدی فتاحی دارنی - مدرس رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد مثراث بیستون
مقداد عمرانی - مدرس رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد میراث بیستون
زینب صحراگرد - مدیری گروه رشته های جهانگردی و توریسم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد میراث بیستون

خلاصه مقاله:
گردشگری موضوعی است بسیار عمیق که با رشته های مختلف علوم انسانی مخصوصاً مردم شناسی گره خورده است. صنعت گردشگری از ارکان مهم و راهبردی در توسعه ی فعالیت های اقتصادی در هر کشور به شمار می آید. بسیاری از برنامه ریزان و طراحان سیاست در صنعت گردشگری، به گردشگری روستایی و نقش آن در توسعه ی مناطق، نگاهی ویژه و خاص د اشته اند. آگاهی از شیوه ی زندگی و سنت های محلی و بومی از کار کردهای دیگر گردشگری و مردم شناسی است. با توجه به اهمیت بالای این موضوع باید به معرفی هر چه بیشتر روستاهای مهم و دارای قابلیت بالای گردشگری پرداخت و به پتانسیل های موجود در سطح این روستاها اشاره نمود. با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در جهان امروزی و توسعه ی صنایع مدرن و ماشینی، بی شک باید این انتظار را داشت که محیط بکر روستا در آینده یی نه چندان دور به مقصد اصلی حضور گردشگر تبدیل شود. با توجه به این مسئله بر آن شدیم تا در این مقاله به شناسایی و معرفی روستای زآلواب بپردازیم که این موضوع می تواند به رشد گردشگری روستایی کمکی هر چند ناچیز بنماید.

کلمات کلیدی:
جاذبه های گردشگری، انسان شناسی، پتانسیل، گردشگری روستایی، فرهنگ

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/248597/