Year: 1392
COI: IDNC04_246
Language: PersianView: 6,371
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سد گتوند علیا با حجم کل نزدیک به 4,5 میلیارد مترمکعب از تاریخ 1390/5/6 مورد بهره برداری قرار گرفته است. این سد بر رودخانه کارون احداث شده و پایین دست ترین سد از سلسله سدهای است که بر رودخانه کارون احداث گردیده است. وجود سازندهای نمکی گچساران در این مخزن باعث گردیده بخشی از آب مخزن شور شده و به تبع آن آب کارون در پایین دست سد تحت تاثیر قرار گیرد. در این مطالعه آمار واطلاعات شوری لایه های مختلف مخزن از ابتدای بهره برداری تا کنون و همچنین میزان شوری ایستگاه های هیدرومتری گتوند و اهواز در مسیر کارون و ایستگاه هیدرومتری حرمله در رودخانه دز مورد تحلیل قرار گیرند. نتایج نشان داد که در فاصله زمانی اسفند 1390 تا بهمن 1391 تجمع شوری در مخزن سد افزایش چشمگیری داشته است به طوری که در این فاصله زمانی مقدار وزن نمک تجمع یافته از 3/3 میلیون تن به 7/8 میلیون تن رسیده است. بررسی روند شوری آب کارون در مقطع اهواز حاکی از افزایش چشمگیر شوری در سال های اخیر دارد. EC کارون که متوسط آن در فاصله زمانی 1384 تا 1389 برابر 2000 میکروموس بوده است در سال 91 به 2496 افزایش داشته است. جهت استخراج اثر سد گتوند بر افزایش شوری رودخانه کارون ایستگاه های اندازه گیری های شوری در ایستگاه های منتخب در مسیر کارون و دز مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که میزان اثر سد گتوند بر افزایش شوری تا کنون حداکثر 23 % بوده است و 71% افزایش شوری ناشی از ورود زهکش ها مختلف در مسیر کارون بوده و همچنین 6% نیز مربوط به تغییرات شوری در رودخانه دز است که آن هم می تواند به ورود زهکش ها در مسیر این رودخانه مرتبط گردد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is IDNC04_246. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/251763/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:قمشی، مهدی و حق بین، احمد،1392،آنالیز شوری در سد گتوند علیا و اثر آن بر رودخانه کارون،The 4rd National Conference On Irrigation and Drainage Networks Management،Ahvaz،https://civilica.com/doc/251763
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- آرشیو امور بررسی کیفی منابع آب سازمان آب و برق ...
- کاهش رشد و عملکرد کمی و کیفی نیشکر، با شور شدن آب رود کارون درجنوب خوزستان [Conference Paper]
- اثرات خشکسالی بر کیفیت منابع آب رودخانه های کارون و دز در استان خوزستان [Conference Paper]
- شبیه سازی مقدار EC آب رودخانه کارون با استفادها ز شبکه عصبی مصنوعی [Conference Paper]
- گسترش لایه های ضخیم نمکی سازندگچساران در مخزن سد گتوند علیا و تاثیر آن بر کیفیت آب [Conference Paper]
- ارزیابی کیفی آب رودخانه کارون از لحاظ کشاورزی در بازه اهواز- خرمشهر [Conference Paper]
- بررسی اثرتخلیه پساب کشت و صنعت امام خمینی ره برشاخصهای کیفی رودخانه کارون [Conference Paper]
- مقایسه عملکرد الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی و درختان تصمیمگیری در پیشبینی تغییرات شوری آب رودخانهها - مطالعه موردی : رودخانه کارون [Conference Paper]
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
- بررسی علل تخریب پوشش بتنی کانالهای آبیاری و زهکشی و ارائه راهکارهای پیشگیری از بروز ترک و ترمیم آن، مطالعه موردی: کانال اصلی سده ساوه ( موسوم به کانال MC )
- بررسی ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث سد گتوند علیا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی رابطه آب معادل برف و مختصات جرافیایی با رهیافت رگرسیون چند متغیره و شبکه های عصبی مصنوعی
- خروج از بحران کم آبی و تامین آب شرب دهستان خانه شور شهرستان ثلاث باباجانی با استفاده از پتانسیل طرح گرمسیری
- Non-carcinogenic health risk assessment induced by paraquat in some streams, wells and drinking water in Guilan province, the Northern Iran
- Carrying Capacity; from weak sustainability to strong sustainability
- استفاده بهینه از روان آب شهری و پساب آب شیرین کن شهر زاهدان به منظور ارتقا منظر شهری
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی روشهای برونیابی برآورد بار معلق رودخانه ها در آذربایجان غربی
- کاربرد ژئوسنتتیک ها به عنوان المان آب بند و تقویت کننده پی در سدهای خاکی (مطالعه موردی سدهای کرم آباد و ارس (۲))
- جریان متغیر تدریجی کاهشی بر روی بستر رودخانه
- بررسی میدانهای اطلاعاتی صنعت آب و شناخت روابط حاکم بین آنها و قابلیت مکانیزه نمودن آنها (گزارش قسمت اول: بررسی میدانهای اطلاعاتی)
- تهیه مدل ریاضی آبخوان دشت چالدران و بررسی جنبه های مدیریتی آن
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.