CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی عملکرد بانکداری الکترونیک با استفاده از متدولوژی ترکیبی Two Stage DEA-BSC (مطالعه موردی:شعب بانک ملت استان کیلان)

عنوان مقاله: ارزیابی عملکرد بانکداری الکترونیک با استفاده از متدولوژی ترکیبی Two Stage DEA-BSC (مطالعه موردی:شعب بانک ملت استان کیلان)
شناسه ملی مقاله: NCCEB01_187
منتشر شده در همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

زهرا رحیمی آبکنار - گروه مدیریت فناوری اطلاعات_دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی تهران
سیداسماعیل نجفی - استادیار گروه صنایع_دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

خلاصه مقاله:
ارزیابی عملکرد در بعد سازمانی معمولاً مترادف با اثربخشی فعالیت‌ها است. کاپلان و نورتون، طی مطالعه روی ارزیابی عملکرد سازمانی، مفهوم «کارت امتیازی متوازن» را به عنوان اساسی برای سیستم مدیریت استراتژیک مطرح کردند. این روش به عنوان یک سیستم ارزیابی عملکرد، علاوه بر ارزیابی مالی سنتی، عملکرد سازمان را با افزودن سه بعد دیگر مشتریان، فرایندهای داخلی کسب و کار و یادگیری و رشد مورد ارزیابی قرار می‌دهد. تحلیل پوششی داده‌ها، یک روش برنامه‌ریزی خطی است که با استفاده از چندین ورودی و خروجی، برای هر واحد تصمیم‌گیری، کارآیی را محاسبه می‌کند. در تلفیق این دو روش، با نگاه همه جانبه BSC به کل سازمان و تأکیدی که بر مشتری و بازار دارد و با ارائه روش کمی و قابلیت رتبه‌بندی بالایی که توسط تحلیل پوششی داده‌ها حاصل می‌گردد، روش حاصل جهت ارزیابی عملکرد بسیار مؤثر خواهد بود. در این تحقیق که در شعب بانک ملت گیلان بررسی گردید، با استخراج شاخص‌های ارزیابی عملکرد توسط BSC و ارزیابی کارایی واحدها توسط DEA ملاحظه گردید هر چه کارایی واحدها در توانمندسازها (مناظر فرآیندهای داخلی و رشد و یادگیری) بهتر باشد، یعنی سرمایه‌گذاری سازمان اثربخش بوده و رد حوزه نتایج (مناظر مالی و مشتری) نیز کارایی بالاتری را شاهد خواهیم بود.

کلمات کلیدی:
ارزیابی عملکرد،بانکداری الکترونیک،تحلیل پوششی داده ها( DEA )،کارایی،کارت امتیاز متوازن (BSC)

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/254351/