Year: 1393
Publish place: International Conference and Exhibition on Solar Energy
COI: ICESE01_055
Language: PersianView: 1,935
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه بشر چاره ای جز تغییر نگرش به منابع تامین کننده ی انرژی ندارد. در این بین انرژی های تجدیدپذیر، علی الرغم اینکه بازده نسبتاً کمی دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله سعی شده است به منظور افزایش بازدهجمع کننده )کلکتور( خورشیدی، حرکت آن را به گونه ای پیش بینی کنیم که دهانه کلکتور همواره رو به سمت خورشید قرار گیرد. به طورکلی سیستم های تعقیب کننده ی خورشیدی به دو قسمت active و passive تقسیم بندی می شوند. با بررسی انواع روش های ساخت تعقیب کننده ی خورشیدی، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهترین روش، استفاده از سیستم های active و passive به صورت مکمل می باشد. به این ترتیب که در ابتدا به کمک سیستم passive ، مسیراولیه کلکتور در طی شبانه روز و در روزهای مختلف سال پیش بینی شده و سپس برای افزایش دقت از سیستم Activeاستفاده می شود. سیستم passive بر اساس معادلات حرکت خورشید طراحی می شود و سیستم active بر اساس میزان تابش نور خورشید و با قرار دادن حس گرهای سنجش نور)مانند مقاومت های LDR ( بر روی جمع کننده ساخته می شود.در هر دو نوع سیستم فرمان های لازم به کمک برنامه نویسی در میکروکنترلر AVR به رله ها داده می شود. رله ها با قطع و وصل شدن، باعث روشن و خاموش شدن موتورها می گردند و به این ترتیب حرکت افقی و عمودی جمع کننده به طور اتوماتیک انجام می پذیرد.
Keywords:
تعقيب كننده ي خورشيدي كلكتور انرژي خورشيدي سيستم - - - active سيستم - passive
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/254572/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هادی، مجتبی و مستاجران، بهنام و ایوبیان، نوید،1393،بررسی انواع سیستم های ردیاب خورشیدی به منظور انتخاب مناسب ترین سیستم برای افزایش بازدهی جمعکننده سهموی نقطه ای،اولین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی انرژی خورشیدی،تهران،،،https://civilica.com/doc/254572
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، هادی، مجتبی؛ بهنام مستاجران و نوید ایوبیان)
برای بار دوم به بعد: (1393، هادی؛ مستاجران و ایوبیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive)
- طراحی و شبیه سازی سیستم ردیاب خورشیدی دو محوره
- بهینه سازی تهویه فضای درونی ساختمان به صورت طبیعی و بدون مصرف انرژی
- معرفی دودکش خورشیدی و انواع آن و بررسی تاثیر شکل دودکش خورشیدی بر میزان تهویه در ساختمان
- مروری بر روش های مسیریابی در شبکه های FANET
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل انرژی و اگزرژی نیروگاه بخارپالایشگاه اصفهان
- تجزیه و تحلیل انرژی و اگزرژی یك چرخه تركیبی كوچك برای تولید انرژی از بیوماس كربن خنثی
- برنامه ریزی احتمالاتی ریزشبكه های هوشمند با در نظر گرفتن عدم قطعیت های منابع تولید تجدیدپذیر و مشاركت سمت تقاضا
- بهره برداری بهینه از یك سیستم تركیبی متصل به شبكه توزیع هوشمند الكتریكی به كمك نرم افزار iHOGA
- مدل سازی و تحلیل عملكرد یك سیكل توربین گاز مجهز به دریافت كننده خورشیدی بشقابی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.