اثر اسپرمیدین بر روی برخی گیاهان باغبانی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 841

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NACONF01_0483

تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393

Abstract:

در بین قلمه های زبان گنجشک که در آزمایشگاه پرورش یافتند 76 % قلمه ها پس از کشت در محیط القایش ریشه به مدت 5 روز در تاریکی ریشه دار شدند که پس از این 5 روز با کشت در محیط القایش ریشه به مدت 15 روز در نور بودند.افزایش 20.7 میکرومول ایندول بوتریک اسید (آی بی ای) به محیط القایش ریشه موجب افزایش چشمگیر درصد ریشه دهی نشد .هنگامی که پوترسین و اسپرمیدین و سیکلوهگزامین (سی اچ آ) و آمینوگوآدنین (ای جی) در طول القایش ریشه در نبود هورمون آی بی ای به کار رفتند ریشه دهی را تا 100% افزایش دادند ولی اگر با هورمون آی بی ای به کار میرفتند به عنوان بازدارنده محسوب میشدند .در این مقاله فاز القایش ریشه از فاز بروز ریشه جدا کرده است. در این مقاله فاز القایش ریشه از فاز بروز ریشه جدا کرده است. فاز القایش ریشه :هنگامی در نظر گرفته شده که آی بی ای و پوترسین در طول القایش ریشه توصیف شدند. فاز بروز ریشه : هنگامی در نظر گرفته شد که فعالیت افزایش یافته ی پراکسیدازها و غلظت های پائین پلی آمین ها توصیف شدند.تکثیر گیاهی از کلون های انتخاب شده اهمیت زیادی برای توسعه و بهبود یافتن باغبانی و کشاورزی و جنگل داری دارد. شکل گیری تصادفی ریشه در تکثیر گیاهی گامی مهم است و اگر ریشه دهی صورت نگیرد باعث ایجادضررهای اقتصادی می شود. امروزه بسیاری از مدلهای سیستم گیاهی که مورد استفاده قرار میگیرند مدلهای ریشه دهی مستقل از اکسین هستند. در این سیستم ماده ی ریشه دهی اکسین دار با ماده ی ریشه دهی بدون اکسین مقایسه میشود.ولی این سیستم اغلب اطلاعات کمی را به ما میدهد زیرا متمایز کردن تغئیرات فیزیولوژیک مرتبط با ریشه دهی از تغییراتی که ناشی از به کار گیری اکسین بیرونی هستند دشوار است . ما از یک مدل ریشه دهی مستقل از اکسین استفاده میکنیم تا تغییر در فعالیت اکسین ها و پلی آمین ها و پروکسیداز ها را در طول کاشت آزمایشی قلمه ها دارای آی بی آ و قلمه های فاقد آی بی آ در گیاه مطالعه کنیم هم چنین اثرات پلی آمین های بیرونی و بازدارنده هایشان را در ریشه دهی قلمه ها در وجود و عدم وجود آی بی آ تعیین میکنیم.

Keywords:

Authors

امیدعلی امجدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

عبدالکریم کاشی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Kakkar, R.K. and Rai, V.K. 1993. Plant polyamines in flowering ...
  • Martin- Tanguy, J., Sun, L.Y., Burtin, D., Vernoy, R., Rossin, ...
  • _ Minocha R, Long S, Hagill AH, Aber J, McDowell ...
  • Perdrizet, E. and Prevost, J. 1981. Aliphatic and aromatic amines ...
  • Tarenghi E. and Martin-Tanguy J. 1995. Polyamines, floral induction and ...
  • نمایش کامل مراجع