ارزیابی فراوانی عناصر پلاتینیوم، پالادیوم و طلا در کرومیتموجود در پیروکسنیت های منطقه فاریاب و بررسی ژئوشیمی و تعیین نوع ماگمای بوجودآورندهکرومیت ها

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 859

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CIAG01_147

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

Abstract:

توده افیولیتی فاریاب واقع در استان کرمان دارای بزرگترین معادن کرومیتی کشور می باشد و پیروکسنیت ها یکی ازواحدهای اصلی تشکیل دهنده آن هستند. این توده بقایایی از بلوک های پوسته اقیانوسی تتیس می باشد که طی دوره کرتاسه فوقانی بر روی حاشیه قاره ای قرار گرفته است.کرومیت های فاریاب دارای (Al(2)O(3 و (TiO(2 نسبتاً بالا و #Cr بین 45/8 تا 55/7 بوده و از ماگمایی با ترکیب پشته های میان اقیانوسی منشا گرفته اند. داده های حاصل از تجزیه طیف سنج جرمی- پلاسمای جفت شده القایی (ICP-MS) به روش آماده سازی آذرمحک (Fire-assay) نشانگرغنی شدگی عناصرپلاتینیوم، پالادیومو طلا درکرومیت های فاریاب نسبت به گوشته اولی هاست. اما غلظت آنها بسیارکمترازحداقتصادی (5ppm) می باشد.

Authors

مرضیه بازآمد

کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه تهران

حسن میرنژاد

دانشیار دانشگاه تهران، دانشکده زمین شناسی

علی رستمی

دستیار علمی دانشگاه پیام نوربندرعباس

ماهرخ امین زاده

کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • پازند، ک. 1385."مطالعات ژئوشیمیایی نیکل و عناصر گروه پلاتین در ...
  • صفایی، م. 174."ژنوشیمی و زمین شناسی کانسار کرومیت فاریاب هرمزگان"، ...
  • نمایش کامل مراجع