بررسی اثر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد زعفران زراعی Crocus sativus L

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 919

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCOCA02_322

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

Abstract:

به منظور بررسی اثر کودهای زیستی آزمایشی به قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. عوامل مورد بررسی شامل کود ورمی کمپوست در 2 سطح شاهد (بدون کاربرد) و کاربرد 10 تن در هکتار کود ورمی کمپوست و عامل دوم کاربرد کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد سودوموناس و باسیلوس Plant Growth Promoting Rhizobacteria در 2 سطح شاهد (بدون تلقیح) و تلقیح با باکتری تعداد گل تحت تأثیر تیمارهای کودی قرار گرفت عملکرد ماده خشک کلاله با مصرف کودهای آلی و زیستی به طور معنی داری افزایش یافت. بالاترین عملکرددر تیمار مصرف کود ورمی کمپوست حاصل شد. مصرف کود زیستی بر کلروفیل و تأثیر معنی داری داشت و با مصرف این کود، کلروفیل aو b برگ به طورمعنی داری افزایش یافت. به طور کلی کوهای الی با اثر بر عملکرد کلاله زعفران و کودهای زیستی با اثر بر رنگیزه های فتوسنتزی باعث بهبود رشد و عملکرد زعفران شدند.

Authors

صادق امینی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

سعیده ملکی فراهانی

هیئت علمی دانشگاه شاهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :