بررسی رابطه سلامت اجتماعی با تعهد سازمانی کارکنان در ادارات دارایی منطقه غرب استان مازندران

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 874

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RMAOEFC01_020

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393

Abstract:

سلامت اجتماعی وجود ارتباط میان افراد یا همان جامعهپذیری، لذت بردن از بودن در میان دوستان، پشتیبانی شدن ازسوی خانواده و بستگان و دوستان را دربرمیگیرد که ارتباط و تداخل کسانی در یک طبقه اقتصادی-اجتماعی همانند انجام( میگیرد .(الوانی، 1380 بعد اجتماعی سلامت دربرگیرنده سطوح مهارتهای اجتماعی، عملکرد اجتماعی و توانایی شناخت هر شخص از خود بعنوان عضوی از جامعه بزرگتر است.به طور کلی از این دید هرکس عضوی از افراد خانواده و عضو یک جامعه بزرگتر بهدر رابطه با شبکهای اجتماعی، توجه میشود. ریشه ی « تمامیت شخص » حساب میآید و بر شرایط اقتصادی و اجتماعی و رفاهسلامتی اجتماعی در محیط زیست مادی مثبت (یعنی متوجه بر موضوع های اقتصادی و اقامتی ) و محیطی زیست انسانی مثبت است که شبکه اجتماعی مشخص را در نظر می گیرد) . کلید تصمیم گیری این است که بخشی از سلامت اجتماعیقسمتی از سلامت فردی است و این سلامت فردی میزان واکنش درونی افراد است که به صورت احساسات، افکار، رفتار،رضایت یا عدم رضایت از محیط اجتماعیشان نشان داده میشود. سلامت اجتماعی را به عنوان گزارش فرد از کیفیت روابطش با افراد دیگر(نزدیکان و گروههای اجتماعی) که وی عضوی از آنهاست تعریف می کنند و معتقدند که مقیاس سلامتاجتماعی بخشی از سلامت فرد را می سنجد و شامل پاسخهای درونی فرد(احساس، تفکر و رفتار) است که نشانگر رضایت یا فقدان رضایت فرد از زندگی و محیط اجتماعیش می باشد. کیفیت زندگی و عملکرد شخصی فرد را نمی توان بدون توجهبه معیار های اجتماعی ارزیابی کرد. و عملکرد خوب در زندگی چیزی بیش از سلامت روانی است و تکالیف و چالش هایاجتماعی را نیز دربرمیگیرد. بین مفهوم سلامت روانی و سلامت اجتماعی فاصله نزدیکی وجود دارد همچنین مطالعات نشان داده اند که معیارهای (مقیاس های) سلامت اجتماعی همبستگی مثبت و معتدلی بامعیارهای سلامتی روانی دارند. (شیرکن، (1380

Authors

ماریا صفرنژاد

کارشناسی ارشد رشته مدیریت مالی

معصومعلی سلیمیان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

سعید صیفی نژاد

کارشناس ارشد رشته مدیریت مالی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :