CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری)

عنوان مقاله: کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری)
شناسه ملی مقاله: STUFOREST02_124
منتشر شده در دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

رضا بصیری - استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
مریم معصومی باباعربی - دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
صالح کهیانی - دانش آموخته کارشناسی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان

خلاصه مقاله:
در آمار تکنیک های تک متغیره زیادی برای تحلیل داده ها وجود دارد. اما در هیچکدام از آنها اثرات دیگر متغیرها در تحلیل در نظر گرفته نمی شود. در چنین شرایطی از مدل های رگرسیونی استفاده می شود. در مطالعه ارتباط خطی بین دو یا چند متغیر ، رگرسیون خطی وسیع ترین مدل مورد استفاده است. برای قابل اعتماد ساختن نتایج ارتباط بین دو متغیر و یافتن مدل صحیح رگرسیونی فرضیه های رگرسیون خطی بایستی به طور دقیق در نظر گرفته شود. عدم در نظر گرفتن فرضیه های رگرسیون مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. هدف این تحقق ارائه روش صحیح ساخت مدل، انتخاب مدل و اعتباریابی برای یک مدل رگرسیون خطی ساده با تاکید بر فرضیه های آن است. در این مقاله بررسی فرضیات رگرسیون، به خصوص در مطالعات اکولوژی جنگل، مورد تاکید است. چراکه در مطالعات اکولوژی از آزمون های رگرسیونی استفاده وسیعی می شود و بنابراین صحت نتایج به دست امده کاملا مورد نیاز است. مهمترین اثر نقض فرض هاف ایجاد اریب در برآورد واریانس، ایجاد اریب در برآورد ضرائب رگرسیون، ایجاد اریب در ضریب تعیین، ایجاد اریب در آزمون های فرض و برآورد فاصله ای است.

کلمات کلیدی:
رگرسیون خطی ساده، فرضیات رگرسیون، مطالعات اکولوژی جنگل

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/278443/