با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه با توجه به اینکه منابع انرژی تجدید ناپذیر روبه اتمام است و تخریبی که ناشی از استفاده این منابع به محیط زیست منجر می شود، توجه کشورها به سوی استفاده از منابع تجدیدپذیر و توسعه پایدار بیش از پیش جلب شده است. در این بین نگرش به رویکردهای معماری پایدار در فضاهای آموزشی و فرهنگی از جمله کتابخانه از جایگاه ویژه ای برخوردار است زیرا علاوه بر رعایت نکات اساسی ساختمان های سبز و صرفه جویی در مصرف انرژی وجود چنین کتابخانه هایی ابزار آموزشی برای آموزش شیوه های پایدار به مردم است. با عنایت به اینکه سیستمهای گرمایشی و سرمایشی مناسب در کتابخانه تاثیر بسزایی در مراجعه مردم به کتابخانه و آسایش آنها هنگام مطالعه دارد، صرفه جویی در سرمایش و گرمایش به میزان زیادی باعث صرفه جویی در مصرف انرژی ساختمان می شوند. براین اساس مردم با مراجعه به کتابخانه با رویکرد پایداری و با مشاهده و آموزش عناصر پایداری در ساختمان می توانند هر چه بهتر برای آینده ای روشن تر در راستای طبیعت همگام شوند تا طبیعت را آنگونه که شایسته است حفظ نمایند. در این مقاله سعی شده است ضمن معرفی رویکرد پایداری به بیان انرژی های تجدیدپذیر و استفاده آن در کتابخانه پرداخته شود.
Keywords:
انرژي تجديدپذير، پايداري، سيستم هاي سرمايشي و گرمايشي، كتابخانه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/279294/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، محمدرضا و ترابی، زهره،1393،بکارگیری انرژیهای تجدیدپذیر در معماری فضاهای آموزشی نمونه موردی: کتابخانه،اولین همایش ملی محیط زیست،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/279294
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حسنی، محمدرضا؛ زهره ترابی)
برای بار دوم به بعد: (1393، حسنی؛ ترابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
- کتابداری و اطلاعرسانی > کتابخانه
- کتابداری و اطلاعرسانی > معماری کتابخانه
- کتابداری و اطلاعرسانی > آموزش کتابداری
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.