JK SYSTEM ، تکنولوژی جدید و انقلابی در صنعت ساختمان سازی

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,774

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NTA01_191

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

Abstract:

فناوری نوینJK SYSTEM در صنعت ساختمان سازی و معماری می باشد، که در سال 1413 توسط مهندس فرانسوی به نام Joseph Keefer ابداع گردید و امروزه با انجام آزمایش ها گوناگون و با کسب تجارب بر روی این سیتم از آن بعنوان یک روش ساخت و ساز سریع و مقاوم در عرصه بین المللی مورد بهره برداری قرار گرفته است. این تکنولوژی از بافت شبکه های فولاد ی سبک تشکیل شده است که با تزریق بتن سبک به درون این بافت، استحکامو یکپارچگی منحصر به فردی برای هر نوع سازه ای به وجود می آورد. همچنین اجزای تشکیل دهنده سیستم JK به طور کامل در محل پروژه تکمیل شده وطبق نقشه در محل مورد نظر نصب می شوند. در نهایت سازه ای متشکل از دیوار و دال ایجاد خواهد شد که دیوارها بارهای ثقلی و جانبی را تحمل کرده، بههمین دلیل نیازی به اسکلت فلزی و یا بتنی نخواهد بود. آزمایشات جهانی نشان می دهند سازه های این تکنولوژی در مقابل ، سیل، طوفان و حریق مقاوم هستند. و از این جهات مورد تأیید مرکز مطالعات ساختمان و عمران فرانسه ، مرکز عالی فنون ساختمان فرانسه، شرکت ملی راه آهن فرانسه، وزارت تجهیزات فنی تونل فرانسه و همچنین مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ایران می باشد . علاوه بر مزیت های بالا ، صرفه جویی در مصرف بتن ، عدم نیاز به نیروی انسانی متخصص و پرتعداد ، کاهش نیاز به تجهیزات سنگین و پیچیده و ... باعث شده این تکنولوژی از جمله ساخت و سازهای سبک و مقاوم در دنیا مطرح باشد

Authors

فرهام مقدم راد

عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • موسوی، سید امین، معرفی دیوار JK و بررسی عملکرد لرزه ...
  • http://www _ k-structures .com ...
  • نمایش کامل مراجع