نقش نانو مواد برای ساختمان های هوشمند آینده

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 546

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NTA01_361

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

Abstract:

انسان ها به خاطر افزایش جمعیت و مشکلات آینده درجهان تکنولوژی ، مواد جدیدی را به منظور بهبود کیفیت زندگی روزانه کشف کردند.از آغاز تاریخ بشریت یکی از نگرانی ها و مشکلات جدی چگونگی ساخت و ساز و مدیریت ساختمان ها بوده است.برخی از این مشکلات عبارتند از: محدودیت منابع،افزایش آلودگی و چالش های اقتصادی.بنابر این صحبت پیرامون ساختمان های هوشمند که پویا و قادر به ترمیم خود هستند به یکی از مهم ترین بحث های میان معماران وکارشناسان انرژی تبدیل شده است. تکنولوژی معماری و ساختمان بر اساس نانو مواد قصد انجام برخی از تغییرات و تحولات قابل توجه در این رابطه را دارد.فناورینانو یکی از اصلی ترین تکنولوژی ها در قرن 71 می باشد که اثرات اقتصادی ناشی از آن به رسمیت شناخته شده است.مواد جدید کشف شده و توسعه یافته به عنوانیک نتیجه از راه های پژوهشی برای دست یابی به دقت مولکولی و اتمی در مهندسی مواد به شمار می رود. مواد جدید،فرصت های جدیدی برای حل مشکلاتی مانند پنجره های جاذب گرما،پوشش انرژی و...ارائه میکنند بنابر این فناوری نانو می تواند باعث جلوگیری از هدر رفتن انرژی شده و نیز برای صرفه جویی در منابع و کاهش آلودگی به طور جدی مفید وا قع شود.به علاوه به خاطر پویایی و هوشمندی ذاتی نانو مواد ها ،آن ها جایگزین خیلی خوبی برای صرفه جویی در هزینه به شمار می روند. بنابراین مطالعه چگونگی استفاده از نانو مواد در شیوه های ساخت و ساز توسط محققان در سراسر دنیا روز به روز در حال افزایش است.این مقاله قصد دارد از طریق فناوری نانو و نانو مواد به تاثیر آن ها در انرژی،اقتصاد،طراحی معماری وچگونگی طراحی بنا ها بپردازد

Authors

محمدحسین حسنی فخرآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، پردیس البرز، البرز، ایران.

بهنام عندلیب

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، پردیس البرز، البرز، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Hazem, Mahamed, N anomaterias in Architecture _ Sustainable Nano Architecture ...
  • Leydecker , Silvia, Nanomaterias in Architecture , Interior Architecture and ...
  • New Model 3D House Design Concept Nano Living System , ...
  • _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ...
  • _ _ _ _ , Proc. of 8th. WSEAS international ...
  • Young , Niki May , Reinventing Sustainability , living skin ...
  • نمایش کامل مراجع