CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و تحلیل موانع توسعه مدیریت اکوتوریسم روستایی با استفاده از نظریه بنیانی (مورد مطالعه: روستای فش شهرستان کنگاور، استان کرمانشاه)

عنوان مقاله: بررسی و تحلیل موانع توسعه مدیریت اکوتوریسم روستایی با استفاده از نظریه بنیانی (مورد مطالعه: روستای فش شهرستان کنگاور، استان کرمانشاه)
شناسه ملی مقاله: FNSSRD03_102
منتشر شده در سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

عبدالحمید پاپ زن - هیات علمی، دانشیار،دانشگاه رازی کرمانشاه رشته ترویج و توسعه روستایی
وحید علی آبادی - کارشناس ارشد مدیریت و توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه
مریم موسیوند - هیات علمی، مربی، دانشگاه پیام نور همدان(صالح آباد) گروه مدیریت

خلاصه مقاله:
گردشگری روستایی منبع با ارزشی اشتغال زایی و ایجاد درآمد است و می تواند وسیله ی مهمی برای توسعه ی اجتماعی و اقتصادی جوامع روستایی و حمایت از محیط زیست و فرهنگ روستایی باشد. گام نخست در توسعه ی گردشگری روستایی، شناسایی موانع و چالش های آن است. در این زمینه با بهره گیری از پارادایم کیفی و نظریه بنیانی در این پژوهش به مطالعه موردی مشکلات و محدودیت های مدیریت اکوتوریسم در روستای فش از توابع شهرستان کنگاور پرداخته شد. برای گرد آوری اطلاعات از مصاحبه عمیق، مشاهده، تهیه عکس و فیلم، اسناد و مدارک کتابخانه ای و اینترنتی استفاده شد. روایی پژوهش توسط کارشناسان و متخصصین از جمله کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، اساتید دانشگاه و مدیران ستادی سازمان میراث فرهنگی تأیید شد؛ نتایج گویای آن است که مشکلات اکوتوریسم روستایی در روستای فش شامل مشکلات زیرساختی، فرهنگی، برنامه ریزی و مدیریتی که شامل نبود راه های ارتباطی مناسب، بهداشت و سلامت، عدم درک صحیح از اکوتوریسم و گردشگری، خورده فرهنگ ها و تعصبات قومی و قبیله ی، نبود بازاریابی و عدم تبلیغات و اطلاع رسانی می باشد.

کلمات کلیدی:
گردشگری روستایی، اکوتوریسم روستایی، نظریه بنیانی، پژوهش کیفی، کنگاور، روستای فش

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/282207/