تعیین ٣ زون اکولوژیکی و بررسی شرایط محیطی قدیمه سازند مبارک در مقطع سیمه کوه ناحیه شمال دامغان (البرز شرقی)، بر اساس مرجا نها

Publish Year: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,110

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI10_225

تاریخ نمایه سازی: 5 فروردین 1386

Abstract:

برش سیمه کوه در البرز شرقی (شمال دامغان) مطالعه شد. این برش از حدود ٧٦ متر سنگ آهک با میان لای ههای شیلی به سن تورنزین تا ویزین تشکیل شده است. ١٥ گونه از مرجا نهای رگوزا متعلق به ١١ جنس تشخیص داده شد. گون ههای مذکور عبارتند از: Amplexicarinia sp., Zaphrentoides sp., Amplexizaphrentis iraniense, Kueichouphyllum alborzense, Kueichouphyllum crassiseptum, Kueichophyllum lalunense, Siphonophyllia iranica, Siphonophyllia cylindrica, Dibunophyllum bipartitum, Caninia cornucopiae, Caninia aff. Irinae, Bothrophyllum dobrolyobovae, Arachnolasma sp., Carruthersella cf. garwoodi, Haplolasma sp.. با توجه به مورفولوژی مرجا نها ٣ مجموعه از بیوزو نهای مرجانی معین شدند. اولین مجموعه از مرجا نهای انفرادی، کوچک و بدون دی ساپیمنت تشکیل شده است. این مرجا نها به فون Cyathaxonia تعلق دارند و جن سهای Zaphrentoides و Amplexizaphrentis, Amplexicarinia را شامل م یشود. سن این مجموعه تورنزین زیرین م یباشد. دومین مجموعه از مرجا نهای انفرادی، دی ساپیمنت دار و با انداز ههای کوچک تا متوسط تشکیل شده است. این مجموعه به مناطق کم ژرفای دریای آزاد تعلق داشته و شامل جن سهای Arachnolasma, Carruthersella, Haplolasma و Siphonophyllia, Kueichouphyllum م یباشد . سومین مجموعه شامل مرجا نهای انفرادی، بزرگ و با دی ساپیمنت است که در سنگ آه کهای تود های نیمه بالایی برش مشاهده م یشود. مرجا نهای این مجموعه عبارتند ازKueichouphyllum, Siphonophyllia,Bothrophyllum و Dibunophyllum, Caninia و ا حتمالاً به ویزین زیرین تعلق دارند.

Authors

کاوه خاکسار

پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری

محمدرضا کبریائی زاده

گروه زمین شناسی، دانشگاه پیام نور- مرکز دامغان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آقابابالو، بابک 1378، بایواستراتیگرافی و معرفی بازوپایان کربونیفر زیرین در ...
  • شکل 1-نقشه زمین‌شناسی ناحیه مورد مطالعه (آقابابالو 1378). ...
  • COTTON, G. (1973) _ The Rugose coral genera. Elsevier Amsterdam, ...
  • HILL, D. (1938-1941) - A monograph On the Carboniferou S ...
  • ------ (1981) _ Coelentrata. Treatise On Invertebrate Paleontology, P. F: ...
  • KHAKSAR, K., (1996) New Subfamily, Genus and Species of Lower ...
  • ---- (2006) Carboniferous B iostratigraphy of Iran Based on Corals, ...
  • RODRI GUEZ, S. (1984) _ Corales rugosos del Carbonifero del ...
  • نمایش کامل مراجع