Year: 1392
Publish place: 2nd National Conference on New Concepts in Agriculture
COI: NCNCA02_089
Language: PersianView: 421
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
گیاه دارویی عناب به علت غنی بودن از ترکیبات موثره ارزشمند از اهمیت ویژه ای در صنایع دارویی برخوردار است. بذرهای عناب به دلیل داشتن پوسته سخت وخواب به سختی جوانه زده و جوانه زنی آن نیازمند زمان طولانی می باشد. در این تحقیق، به منظور تعیین مناسبترین تیمار جهت شکستن خواب بذرهای عناب (Ziziphus jujuba) تیمار جداگانه انجام شد. تیمارهای اعمال شده بر تحریک جوانه زنی بذور عناب دو اکوتیپ قم-هموارلکها و اکوتیپ گلستان-کلانه عبارت بودند از: A1 سرمادهی در دمای 4 سانتی گراد، A2 : اسید سولفوریک غلیظ به نسبت یک قسمت بذر و 2 قسمت اسید به مدت 10 دقیقه، A3 : مغز + سرمادهی دریخچال، A4 : محلول ppm 500 تیوره آ به مدت 4 ساعت، A5 : مغز + محلولppm 500 تیوره آ به مدت 4 ساعت و در نهایت پس از اعمال تیمارها در بستر کشت ماسه + پرلیت ( 1:1 ) کاشته شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگینها نشان داد تیمار مغز با سرمادهی مرطوب و مغز + تیوره آ به ترتیب بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی را داشتند و اختلاف معنی داری با سایر تیمارها نشان دادند.
Keywords:
عناب، تیوره آ، اسید سولفوریک، سرمادهی، بذر. جوانه زنی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/287218/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی نژاد، علیرضا و انصاری، خلیل و نائینی، محمدرضا،1392،بررسی اثر تیمارهای مختلف بر جوانه زنی بذر دو اکوتیپ عناب( Ziziphus jujuba )،دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی،ساوه،،،https://civilica.com/doc/287218
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، سلیمانی نژاد، علیرضا؛ خلیل انصاری و محمدرضا نائینی)
برای بار دوم به بعد: (1392، سلیمانی نژاد؛ انصاری و نائینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تنش خشکی بر سه واریته گیاه دارویی آویشن باغی
- ارزیابی عملکرد، خصوصیات کمی و کیفی ارقام توتفرنگی در شرایط گلخانههای منطقه جیرفت وکهنوج
- باززایی گیاه گلوکسینیا (Sinningia speciosa) با استفاده از روش لایه های سلولی نازک (TCL) در شرایط درون شیشه ای
- مطالعه عدد کروموزومی دو گونه تمشک (Rubus L.) در ایران
- اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم های آنزیم های آسکوربات پراکسیداز وکاتالاز درگیاه آویشن (.Thymus vulgaris L) رقم واریکو3
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.