بررسی کارایی علف کش اورست (فلوکاربازون سدیم) در کنترل علف های هرز پهن برگ و باریک برگ مزارع گندم کرمانشاه

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 697

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRANWEED05_135

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

به منظور بررسی کارایی علف کش دو منظوره اورست 70%WG (فلوکاربازن سدیم) با علف کش های رایج مزارع گندم، آزمایشی با 14 تیمار و چهار تکرار در سال زراعی 91-1390 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در کرمانشاه اجرا شد. تیمارها شامل کاربرد علف کش های اورست با دزهای 40، 43 و 46 گرم در هکتار به همراه سیتویت، توتال 40 گرم در هکتار به همراه 1250 میلی لیتر سورفکتانت، آکسیال جدید 1/5 لیتر به همراه گرانستار 20 گرم در هکتار، تاپیک 0/8 لیتر به همراه برومایسید ام آ 1/5 لیتر در هکتار، تاپیک 0/8 لیتر به همراه گرانستار 20 گرم در هکتار، تراکسوس 1/5 لیتر به همراه برومایسید ام آ 1/5 لیتر در هکتار، تراکسوس 1/5 لیتر به همراه گرانستار 20 گرم در هکتار، آپیروس 27 گرم به همراه یک لیتر در هکتار سیتویت، شوالیه 400 گرم در هکتار، آتلانتیس 1/5 لیتر در هکتار همراه با شاهد وجین دستی بود. نتایج نشان داد که کارایی علف کش های دو منظوره آتلانتیس و توتال و باریک برگ کش های کاربردی در آزمایش در کنترل یولاف وحشی برتر و یا برابر با تیمار فلوکاربازن سدیم بود. مزیت فلوکاربازن سدیم نسبت به سابر علف کش ها، کنترل متوسط تا خوب گونه جودره بود که در منطقه کرمانشاه مشاهده گردید. همین طور دو علف کش آپیروس و توتال از مزیت نسبی بیشتری در برابر اورست برخوردار بودند.

Authors

مژگان ویسی

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه

محمدعلی باغستانی

بخش تحقیقات علف های هرز ایران

پیمان ثابتی

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه

بنفشه یوسفی

دانشگاه آزاد دزفول

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • شهریورماه 1392- پردیس کشاورزی دانشگاه تهران تی راح ...
  • Baghestani, M. A, E. Zand, S. Soufizadeh, M. Jamali, and ...
  • نمایش کامل مراجع