بررسی کارایی کنترل شیمیایی و خاک ورزی در مدیریت علف هرز پیچک (Convolvulus arnensis L) در آیش

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 347

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRANWEED05_216

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

این آزمایش در سال 1389 در مزرعه موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور واقع در مشکین دشت در زمان آیش بصورت کرت های خرد شده نواری در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 2 عامل شخم در 2 سطح (با و بدون شخم) و علفکش در 7 سطح: گلایفوسیت 6 لیتر در هکتار + سولفات آمونیوم 2 درصد حجمی (در تمام تیمارها، گلایفوسیت به همراه سولفات آمونیوم بکار رفت)، توفوردی + ام سی پی آ 2 لیتر در هکتار، گلایفوسیت + توفوردی + ام سی پی آ (6 + 2) لیتر در هکتار و تکرار سمپاشی بعد از رشد مجدد پیچک، توفوردی + ام سی پی آ 1 لیتر در هکتار و تکرار سمپاشی بعد از رشد مجدد پیچک، گلایفوسیت + توفوردی + ام سی پی آ (3 + 1) لیتر در هکتار و تکرار سمپاشی بعد از رشد مجدد پیچک (پس از سه هفته) و شاهد بدون علفکش با سه تکرار انجام شد. تیمارهای علفکش در مرحله رویشی و 10 تا 15 سانتی متری پیچک اعمال شدند. برای تعیین اثر تیمارها بر تراکم پیچک، تعداد اندام های هوایی آن 15 و 30 روز پس از سمپاشی شمارش و 45 روز پس از سمپاشی، وزن خشک پیچک سنجیده شد. تفاوت معنی داری بین تیمارهای شخم و عدم شخم از نظر اثر بر تراکم و وزن خشک پیچک مشاهده نشد. در مجموع، بهترین تیمار برای کاهش تراکم و وزن خشک پیچک ابتدا گلایفوسیت + توفوردی + ام سی پی آ (6 + 2) لیتر در هکتار بود و سپس دوز تقسیط یافته آن یعنی (3 + 1) لیتر در هکتار بود.

Keywords:

آیش , علفکش , علف هرز چند ساله , کنترل شیمیایی

Authors

فریبا میقانی

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، بخش تحقیقات علف های هرز

محمدرضا کرمی نژاد

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، بخش تحقیقات علف های هرز

حمیدرضا ساسان فر

دانشجوی دکتری علوم علف های هرز، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • زند، ا.، ح. رحیمیان، ع. کوچکی، ج. خلقانی، س. ک. ...
  • شهریور ماه 1392- پردیس کشاورزی دانشگاه تهران ...
  • نمایش کامل مراجع