در دو منطقه از شمال کشور Eupatorium cannabinum) بررسی عملکرد گیاه غافث کنفی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,401

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

HERBAL03_035

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

غافث کنفی از خانواده کاسنی گیاهی چند ساله و علفی دارای برگهای مرکب پوشیده از کرک میباشد.گلها کوچک به صورت مجتمع به رنگ صورتی پررنگ در انتهای ساقه قرار میگیرند.ریشه ها نسبتا سطحی بوده و دارای بوی بدی هستند.این گیاه در نقاط مرطوب و سایه میروید. غافث کنفی در پیکره خود دارای مواد موثره اوپاتورین,اینولین,تانن,رزین و غیره است که خاصیت ضد کرم دارد.در این بررسی گیاه دارویی غافث کنفی در دو منطقه جغرافیایی شمال کشور در دو استان گیلان و مازندران , استان گیلان در ارتفاع 954 مترازسطح دریا و استان مازندران در ارتفاع 1680 متر از سطح دریا مورد مطالعه قرار گرفت. . نتایج نشان داد که ارتفاع به طور معنی داری بر روی تعداد شاخه اصلی و فرعی، ارتفاع گیاه.اندازه گل ،وسعت گیاه، طول و عرض برگ، تعداد برگ، وزن تر و خشک برگ و وزن خشک و تر گل و ریشه همچنین وزن خشک آونی مؤثر بوده و با افزایش ارتفاع عملکرد گل در گیاه افزایش می یابد ولی میزان برگ در هر بوته با افزایش ارتفاع کاهش یافت. بر اساس نتایج بدست آمده در این بررسی می توان نتیجه گرفت که رویش یا کاشت این گیاه در اتفاع پاینتر از سطح دریا می تواند باعث افزایش عملکرد برگ شود و با افزایش ارتفاع می توان عملکرد بیشتری از گل بدست آورد

Authors

ادریس مهدوی فیکجور

دانشجوی ارشد باغبانی,دانشکده کشاورزی,دانشگاه آزاد اسلامی,کرج,ایران

فاطمه برقعی

دانشجوی دکتری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.تهران.ایران

مهسا عاشوری واجاری

دانشجوی دکتری باغبانی,دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز,ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • مظفریان.و. 1332.شناخت گیاهان دارویی معطر ایران.انتشارات شبکه ملی پزوهش و ...
  • حاجی آخوندی ع ناصر بلیغ . ن _ 1381. گیاهان ...
  • s.v.serkerovand n. p , mekhtieva . A new component from ...
  • نمایش کامل مراجع