Year: 1383
Publish place: 9th National Iranian Chemical Engineering Congress
COI: NICEC09_005
Language: PersianView: 1,367
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تجزیه و تبدیل مستقیم دی اکسید کربن در راکتور پلاسمای سرد (DBD)، با درصد تبدیل CO2 بلا، در فشار اتمسفر یک دمای کمتر از 100 درجه سانتیگراد انجام پذیرفت. در راکتور پلاسمائی از نوع تخلیه الکترکی با مانع دی الکتریکی، حجم پلاسمای راکتور جهت تبدیل بیشتر خوراک با تغییر طول قطبهها و قسر راکتور به راحتی قابل افزایش است. محصولات واکنش شامل، اکسیژن و رسوبات کربنی است. بیشترین درصد تبدیل CO2 24/2% می باشد که در دبی خوراک 5/7 sccm و شدت جریان الکتریکی 40 mA و در ولتاژ 15 kVac بدست آمد. حضور هلیوم به تبدیل گاز کربنیک کمک زیادی میکند به طوری که با زمان اقامت ثابت خوراک و با تغییر غلظت هلیوم از صفر تا 75%، درصد تبدیل دی اکسید کربن از 3 تا 20% افزایش مییابد.
Keywords:
تبديل CO2، پلاسماي سرد، DBD، He، O2، CO
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/29385/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدادادی، عباسعلی و مرتضوی، یدالله و حاجیتاروردی، محمدصادق و مهاجرزاده، سیدشمسالدین،1383،تبدیل مستقیم دی اکسید کربن در دمای پائین و محیط پلاسمای سرد،نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/29385
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، خدادادی، عباسعلی؛ یدالله مرتضوی و محمدصادق حاجیتاروردی و سیدشمسالدین مهاجرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1383، خدادادی؛ مرتضوی و حاجیتاروردی و مهاجرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حذف کربن مونوکساید با استفاده از تخلیه های مانع دی الکتریک پلاسمای سرد
- ساخت دستگاه تخلیه سد دی الکتریک برای کاربردهای درمانی و اندازه گیری پارامترهای الکتریکی و دز مناسب برای کاربردهای درمانی
- تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگیهای کیفی توت فرنگی
- بررسی عوامل موثر در تصفیه اکسیدهای نیتروژن در یک راکتور پلاسمای سرد
- ساخت و تولید جت پلاسمای فرکانس رادیویئ با استفاده از شبکه تطبیق امپدانس نوع L
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.