مقایسه روشهای مورفولو ژیکی و مولکولی در شناسایی کپکها در ادویه فلفل قرمز

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 641

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_248

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

Abstract:

این تحقیق به منظور ارزیابی و مقایسه دو روش مورفولوژیکی و مولکولی در شناسایی کپک ها درادویه فلفل قرمز به عنوان یک ادویه پر مصرف در سبد غذایی مصرف کنندگان صورت پذیرفته است. فلفل قرمز تندسبزوار، به عنوان ادویه بومی استان خراسان رضوی انتخاب گردید. در ابتدا شناسایی جنس و گونه کپک ها بر پایه مشاهدات ماکروسکوپی و میکروسکوپی و بر اساس کلید های ارائه شده انجام شد. سپس تایید شناسایی جنس کپکها با استفاده از روشPCR و با استفاده از دوجفت پرایمر عمومی و اختصاصی و به دنبال آن، انجام عمل الکتروفورزصورت پذیرفت. تعیین گونه کپک های فوق با استفاده از عملSequencing تعیین توالی DNA و انجام عمل بلاستBLAST در سایتNCBI صورت گرفت. نتایج نشان داد که اغلب جنس های کپکی شناسایی شده به روش میکروسکوپی متعلق به جنس آسپرژیلوس، پنی سیلیوم، آلترناریا و رایزوپوس بوده است و در جنس آسپرژیلوس، روش میکروسکوپی بود. به دنبال انجام عمل توالی یابیSequencing در جنس آسپرژیلوس، گونه های فلاووس و توبنجنسی سو در جنس پنی سیلیوم گونه کریزوژنو مبه عنوان گونه های غالب مشخص گردید بنابرا ین گونه های آسپرژیلوس و پنی سیلیوم حاصل از مرحله توالی یابیSequencing تا حدودی با گونه های شناسایی شده به طریق میکروسکوپی اختلاف داشت. این مسئله نشان دهنده این موضوع بود که روش مورفولوژیکی نمی تواند به عنوان روشی مطمئن و قطعی در شناسایی کپک ها به کار گرفته شود و نیاز به تایید آن با استفاده از روشهای مولکولی و توالی یابی وجود دارد

Authors

رزیتا سالاری

معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

محسن فتحی نجفی

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Ath-Har M.A., Prakash H.S., Shetty H.S. 1988. Mycoflora of Indian ...
  • Abou-Arab A.A.K., Soliman K.M., El-Tantawy M.E., Ismail B.R., and Naguib ...
  • Ayres G.I., Mund T.I, and Sondin E.W. 1980. Microbiology of ...
  • Mandeel Q.A. 2005. Fungal contamination of some imported spices. Mycop-a ...
  • Samson A. R., Hoekstra S. E., Frisvard C. J., and ...
  • Watanabe T., Moya J.D., Gonzalez J.L, Matsuda A. 1996. Fungi ...
  • نمایش کامل مراجع