مزایای میکرو کپسوله کردن پرو بیوتیک ها و نقش آن در تغذیه کودک

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 999

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_404

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

Abstract:

پروبیوتیکها از نظر علم تغذیه در درمان عوامل بیماریزایی که در بزرگسالان وجود دارد و همچنین درمان کودکانی که طی روزهای اولیه پس از تولد به بیماری مبتلا می شوند تاثیر میگذارد. بنابراین میتوان پروبیوتیک را غذایمفید نامید زیرا علاوه بر ارزش غذایی منحصر به فردش اثر مثبتی بر عملکرد ارگانیسمها گذاشته و باعث سلامت شخص شده و از خطر بیماری می کاهد به همین جهت استفاده از باکتری پروبیوتیک در صنعتت غذا بطور فزاینده ای روز بهروز مورد توجه بیشتری قرار گرفته اما به دلیل عدم پایداری این باکتریها در طول پروسه تولید مواد غذایی مشکلاتی را ایجاد کرد که برای حل این مشکل تکنولوژی میکروکپسوله می تواند برای پایداری پروبیوتیک در طول فرایند تولید غذا که از افت آن جلوگیری می کند. برای پوشش این باکتری کیتوزان به عنوان یک ماده پوشش دهنده برای تقویتپروبیوتیکهای کپسولی شده مورد استفاده قرار گرفت تا طول عمر باکتری پروبیوتیک را افزایش داده و همچنین آنها را در شرایط نامساعد مجرای معده- روده سالم نگه دارد. تکنیکهای رایج بکار برده شده برای کپسولی کردن پروبیوتیکهاامولسیون، استخراج، کشتکردن، اسپری و افزودن به نشاسته است. هدف از این مقاله بررسی کپسوله کردن پروبیوتیکها و ماندگاری آنها در معده و مزایای این نوع از باکتریها برای کودکان و افراد دیگر می باشد. امید است که بتوان با تلاش بیشتر برای همه گیر کردن مصرف این باکتری راهی برای ارتقای سلامت افراد جامعه پیدا کرد

Authors

رویا باقری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران

فاطمه بهروزی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ _ _ and Agriculture Organization of the United Nations, ...
  • Saarela M, Mogensen G, Fonden R, Matto J, Matti la-Sandholm ...
  • Kurmann JA, RaniT JLJ (1991) In: Robinson RK (ed) Therapeutic ...
  • Ross RP, Desmond C, Fitzgerald GF, Stanton C (2005) J ...
  • Siuta-Cruce P, Goulet J (2001) Nutraceuticals now Winter 2001 i ...
  • نمایش کامل مراجع