Year: 1393
Publish place: 22nd International Congress on Food Technology
COI: NCFOODI22_469
Language: PersianView: 1,413
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
ماست از فرآورده های تخمیری پر مصرف شیر است که به دلیل ارزش تغذیه ای بالا تأثیر مثبتی در سلامتی دارد. مصرف ماست کم چرب باعث کاهش کلسترول خون می گردد ولی با کاهش چربی استحکام بافت ماست نیز کم می گردد.جهت جلوگیری از این مشکل می توان از هیدروکلویید ها استفاده نمود. نگهداری فرآوردههای لبنی همراه با صمغها سبب کاهش ویسکوزیته ظاهری وافزایش میزان آب اندازی، نرمی و بهبود ویژگیهای حسی آنها میشود. ماست بستنی، فرآورده منجمدشیر است که از نظر ویژگی های فیزیکی و کیفیت ظاهری مشابه بستنی می باشد.جایگزین های چربی ترکیباتی هستند که میتوانند تا حدی نقش چربی را در سیستم های غذایی ایفا کرده و در عین حال به دلیل داشتن محتوای کالری پایین تر منجر به کاهش میزان انرژی محصول و تولید یک محصول رژیمی می شوند. شیر و محصولات لبنی جزء مواد غذایی هستند که همه روزه مصرف می شوند. اسیدهای چرب اشباع می توانند موجب افزایش کلسترول کل وLDLشده و خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد فیتواسترولها (استرولهای گیاهی) ترکیباتی هستند که به طو ر طبیعی در گیاهان وجود دارند. غنی ترین منابع فیتواسترولها، روغن های گیاهی میباشد . از اینرو، اصلاح ترکیب چربی محصولات لبنی همچون ماست ضروری به نظر می رسد.
Keywords:
ماست، استحکام بافت، ماست بستنی، فیتواسترولها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/297408/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منقبتی، ماندانا و پیغمبردوست، سیدهادی،1393،کاربرد هیدروکلوئید ها و فیتواسترول در فرآوردههای لبنی،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی،گرگان،،،https://civilica.com/doc/297408
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، منقبتی، ماندانا؛ سیدهادی پیغمبردوست)
برای بار دوم به بعد: (1393، منقبتی؛ پیغمبردوست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته و کیتوزان
- بررسی وجود و تعدادباکتریهای زنده در ماستهای پروبیوتیک
- نانوحامل های ویزیکولاری نیوزوم و فیتوزوم در مقایسه با لیپوزوم؛ ساختار و کارایی درون پوشانی ترکیبات زیست فعال
- مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی
- ترکیبات و خواص سیاهدانه بعنوان یک غذای عملگرا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.