Year: 1393
Publish place: International Congress on Culture and Religious Thought
COI: ICCRT01_0441
Language: PersianView: 645
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در بحث جامعیت قرآن از جمله مسائل بسیار مهم در مجموعه ی مباحث تبیین دین اسلام در دوران معاصر است . کهدرحقیقت به نوعی با مساله ی کمال دین ارتباط دارد پس تبیین آن به گونه ای دفاع از حضور همیشگی و مستمر دیندر ابعاد مختلف جوامع بشری است و این امر مهمی است که از دیر باز درباره اش بحث می شده و در طول تاریخ پر فرازو نشیب بررسی جامعیت دیدگاه های گوناگونی مطرح شده که از افراط تا تفریط راه پیموده است گروهی به جامعیتمطلق نظر داشته اند و گروهی به جامعیت نسبی و عده ای هم به عدم جامعیت. این مختصر به معرفی دیدگاه هایمختلف در میان دو فرقه ی اصلی مسلمانان یعنی شیعه و سنی پرداخته و تفاوت دیدگاه ها را بیان می کند و پس ازرهیافت این تفاوت ها تا حد امکان علت های احتمالی این تفاوت ها را بررسی می کند.پس از بررسی در میان آثار علمایبزرگ اسلامی نظریه جامعیت نسبی بیشترین طرفدار را در میان فرقین می یابد و در میان شیعه جامعیت در هدایت وسعادت بشر بیشترین پیرو و در میان اهل سنت جامعیت در بیان احکام شرعی بیشترین طرفدار را پیدا می کند.گرچه درقرون ابتدایی و اخیر جامعیت مطلق در میان اهل سنت بیشتر رخ می نماید اما اکنون در این مورد دیدگاه فرقین به همنزدیک می شود و در جامعیت نسبی تبلور می باید.در زیر هر کدام از دیدگاه ها حتی الامکان علل این پذیرش را بیانکرده ایم که در مورد اهل سنت می توان به دوری از معارف اهل بیت ، گسترش جامعه اسلامی و لزوم پاسخگویی قرآندر نظر آنان و جبران کمبودها و عدم پیشرفت ها با تفسیر علمی را از جمله ی دلایل بیان کرد.امیدوارم که ذات مقدسباری تعالی ما را در شناخت هرچه بیشتر معارف قرآن و عمل به آن یاری رساند که او بهترین هدایت کنندگان است.
Keywords:
جامعیت ، فرقین ، کمال قرآن
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/300955/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری نژاد، محمدعلی و حاجی اسمعیلی اردکانی، حمید،1393،بررسی جامعیت قرآن از دیدگاه فرقین،کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی،قم،،،https://civilica.com/doc/300955
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، طاهری نژاد، محمدعلی؛ حمید حاجی اسمعیلی اردکانی)
برای بار دوم به بعد: (1393، طاهری نژاد؛ حاجی اسمعیلی اردکانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی حیوانات نمادین در اشعار نیما یوشیج
- رابطه شیوه های فرزندپروری و کمال گرایی والدین با خودکارآمدی دانشآموزان دبیرستانی شهر ایلام
- جلوه های رسوم و فرهنگ ایران قبل از اسلام در دیوان خاقانی
- بررسی رابطه بین ویژگیهای شخصیتی و تعهد سازمانی با عملکرد شغلی کارمندان ادارات دولتی شهر دامغان
- بررسی رابطه بین سلامت روان با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر دوره راهنمایی ناحیه 4 شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بازشناسی مقامات عنداللهی در حوزه صبر و تقوی ازنگاه قران کریم
- درامدی بر فرقه گنابادیه از گذشته تاکنون
- انتشار ویروس از منظر جنایات جنگی بین المللی
- نگاهی بر شرایط انعقاد و اعتبار بیع الکترونیکی و سنتی با نگاه تطبیقی به قانون انگلستان
- بررسی احكام اختصاصى بیغ در قراردادواى الكترونیکى از منظر حقوق
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.