مدیریت در صرفه جویی انرژی ساختمان

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 608

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCEEE01_227

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

Abstract:

مصرف انرژی در ساختمان ها از پارامترهای اساسی بوده و از زندگی انسان تفکیک پذیر نیست. این موضوع از گذشته های دور تا امروز مطرح بوده و در آینده نیز برقرار خواهد بود. لیکن در دوران حاضر نقش بسیارمهمی را پیدا کرده است. ساختمان ها ضمن اینکه از نظر ساخت، ساز و مشخصات ابنیه باید اقتصادی باشند، بایستی به صورتی طراحی و اجرا شوند که مصرف انرژی در آنها به حداقل ممکن برسد. در این خصوص موضوع بهینه سازی مصرف انرژی درساختامن بسیار اهمیت یافته است. تدابیری که برای کاهش مصرف انرژی ساختمان ها به کار گرفته می شوند، علیرغم افزایش هزینه های اولیه در ساخت و اجرا، م وجب کاهش هزینه ی مصرف انرژی در دوران بهره برداری از ساختمان می شوند. به طوری که طی همان سال های اولیه ی استفاده از ساختمان، هزینه های اضافی اولیه را جبران نموده و در نتیجه به سود بهره برداران تغییر خواهد کرد. علاوه بر این، این صرفه جویی در کل کشور یک ارزش ملی بوده و در حفظ سرمایه های ملی نقش کلان دارند. در سال های گذشته تلاش های دامنه داری جهت ترویج و گسترش روش های موفق بهینه سازی در ایران انجام گرفته است. یکی از موفق ترین این روش ها، سیستم های کنترل هوشمند تأسیسات حرارتی ساختمان است که رکوردهای صرفه جویی بیش از 60% نیز داشته است که با ممیزی انرژی محتاطانه سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ک شور، صرفه جویی متوسط 40% در ساختمان های با کاربری غیرمسکونی و اداری را دارا می باشد. در مقاله حاضر به بررسی کوتاهی در زمینه ی مصرف انرژی و راهکارهای مدیریت آن در بخش ساختمان پرداخته شده است.

Authors

مجید عبداللهی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک، ایران

رضا گرشاسبی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک، ایران

پرویز بیات کاظمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کرباسی عبدالرضا، شفیع زاده محمد علی (مدیریت انرژی در ساختمان) ...
  • امانی سعید، باقری محمد (صرفه جویی ومدیریت انرژی در سیستم ...
  • امانی سعید، کرباسی عبدالرضا (عایق های حرارتی ( سازمان بهره ...
  • بروشورهای بهینه سازی مصرف انرژی _ ...
  • پرفسورنربرت لکنر (گرمایش، سرما یش، روشنا یی)دانشگاه هنر اسلامی تبریز1385 ...
  • نمایش کامل مراجع