بررسی مروری بهینه سازی خشک کردن اسلایدهای پیاز با استفاده ازترکیب هوای داغ و مایکروویو دردماها و توان مایکروویو متفاوت و تاثیرات بر امنیت غذایی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 700

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FSS03_404

تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1393

Abstract:

با توجه به شیوه های جدید زندگی در شهر و نیازهای جامعه و با توجه به ارزش افزوده محصول فرآوری شده پیاز در بازارهای داخلی و خارجی ، چالشهایی عمده در امنیت غذایی در زمینه خشک کردن محصولات کشاورزی بخصوص پیاز انجام که این عمل، موجبات کاهش رطوبت تا حدی که در طویل مدت قابل نگهداری بدون از دست دادن مقدار قابل توجه پرفیل عطرو طعم، رنگ و مواد مغذی بوده که این امر با کاهش فعالیت های میکروبی و آنزیمی و تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی، افزایش زمان ماندگاری و با کاهش قابل توجه دروزن و حجم و هزینه ها همچنین کاهش در امر بسته بندی و ذخیره سازی در نتیجه تسهیل در حمل ونقل وانبارداری می شود. در این پژوهش مروری پیاز با استفاده از تلفیقی از روشهای هوای داغ و مایکروویو و همچنین بررسی جداگانه هر روش قرارگرفت. بدین صورت که اثر دمایی آون (در سه درجه 60،70 و 80) و چند سطح توان مایکروویو، ، (100، 300، 500، 800 و 1000 ) وات بر روی خصوصیات کیفی و ظاهری پیاز منجمله از نظر رنگ و جذب مجددآب مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین دمای آون و توان مایکروویو از نظر این خصوصیات ترکیب شد. تجزیه و تحلیل با استفاده از نرم افزار SAS و میانگین داده ها با آزمون دانکن و در سطح اطمینان 95 درصد انجام و مشخص شد که تغییرات دمایی برروی پارامتر جذب مجدد آب تفاوت معنی دار ندارد ولی پارامتر رنگ در دمای 80 درجه اختلاف معنی داری در قیاس با سایر دماها داشت. درخشک کردن با مایکروویو جذب مجدد آب در توان های مختلف تفاوت معنی داری با یکدیگر نداشت ولی پارامتر رنگ در توان 100 وات با سایر توان های به کار رفته دارای اختلاف معنی دار بود. نتایج حاصل از خشک کردن نشان داد که دمای 70 درجه آون و توان 100 وات مایکروویو بهترین حالت برای خشک کردن ترکیبی پیاز می باشد.

Keywords:

بهینه سازی , پیاز , خشک کردن ترکیبی , خشک کردن با مایکروویود , خشک کردن با هوای داغ

Authors

آنتیا رامی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

ارسلان عدنانی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سنندج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آقاجانی، ن.، کاشانی نژاد، م.، و کدیور، م.، حسینی، ح ...
  • کاشانی نژاد، م . 1832 .بهینه سازی فرآیند خشک کردن ...
  • Arslan, D., and Ozcan, M. M. 2010. Study the effect ...
  • Kaymak- Ertekin, F., and Gedik, A. 2005. Kinetic modelling of ...
  • Lewicki, P.P. 2006. Design of hot air drying for better ...
  • نمایش کامل مراجع