اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر برخی خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم در خرم اباد

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 614

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AEBSCONF01_327

تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1393

Abstract:

به منظور بررسی اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر برخی خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم، در سال زراعی 1391-1392 و مزرعه تحقیقاتی خرم اباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتوراول در شش سطح N0: محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ساقه رفتن، N3 محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن N4 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ساقه رفتن، N5 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن و فاکتور دوم در دو سطح، شامل V1: رقم پارسی و V2 رقم دناب ود. در این بررسی عملکرد دانه، شاخص برداشت، شاخص سطح برگ، تعداد روز از کاشت تا ظهور سنبله و تعداد روز از کاشت تا رسیدگی فیزیولوژیک مورد مطالعه قرار گرفت. در این بررسی عملکرد دانه، وزن هزار، طول پدانکل، قطر ساقه و تعداد گره در ساقه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد اثر محلول پاشی عناصر ریز مغذی و کود زیستی نیتروکسین بر عملکرد دانه و وزن هزار دانه معنی دار بود هم چنین فاکتور رقم اثر معنی داری بر صفات مورد مطالعه از جمله عملکرد دانه، وزن هزار دانه و طول پدانکل داشت. بیشترین عملکرد دانه مربوط به کاربرد توإم تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذدی در مرحله سنبله رفتن بود. با توجه به افزایش قابل توجه عملکرد دانه، کاربرد توإم تیمار تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی در مرحله سنبله رفتن در شرایط خرم آباد توصیه شد.

Authors

آزاده واعظ

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

علی خورگامی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

منوچهر سیاح فر

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • امیرآبادی، م. اردکانی، م. رجالی، ق برجی، م. و خاقانی، ...
  • کوچکی، ع . و م . بنایان اول، 1376 . ...
  • /4a 2/99 2/65 2/5 2/65 2/7 2/65 2/65 2/65 ه2/3 ...
  • Abraham, C. p., V .Viswagith , S .Prabha , k ...
  • Faheed, F.A., and Abad-El Fattah, Z. (2008). Effect of Chlorella ...
  • Rai, S. N., and C. Gaur. 1988 _ C haracterization ...
  • /9a 4/59 4/9a 4/59 4/8a 4/79 4/8a ...
  • نمایش کامل مراجع