با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
به منظور برقراری امنیت و حفظ اطلاعات در تجارت الکترونیک ، استاندارد ها و پروتکل های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند و برنامه های امروز به طور معمول بر فن آوری های مختلفی متکی بوده است یکی از موضوعاتی که در تجارت الکترونیک و در شبکه های اینترنت مطرح می شود استفاده از پروتکل 3d secure در فرآیندهای تجاری است. در این مقاله با فلسفه تجارت الکترونیک و کسب و کار الکترونیک آشنا شده و مزایا، معایب و بسترهای لازم مورد بررسی قرار می گیرد و ضمن شناخت محدودیت های آن با مدلهای تجارت الکترونیک آگاه می شویم و پی به معرفی و راه اندازی یک تجارت الکترونیک مطمئن خواهیم پرداخت، در ادامه مقاله به بررسی پروتکل 3d secure توجه نموده و با آگاهی لازم از نیازمندی های امنیتی در آن سیستم از ویژگی ها و نقاط ضعف آن جویا می شویم.
Keywords:
تجارت الکترونیک، کسب و کار الکترونیک، پروتکل، 3d secure، راه اندازی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/304185/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بنائیان، ولی و فیروزه، امان الله و ایمانی، حمید و پرویزی، رضا،1393،بررسی ساختار تجارت الکترونیک با توجه به پروتکل 3d secure،همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/304185
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بنائیان، ولی؛ امان الله فیروزه و حمید ایمانی و رضا پرویزی)
برای بار دوم به بعد: (1393، بنائیان؛ فیروزه و ایمانی و پرویزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.