استخراج گسل بردخون واقع در منطقه کاکی با استفاده از روش های دورسنجی و پروفایل لرزه ای

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 694

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NIPC02_040

تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393

Abstract:

زون گسلی بردخون (روند دارنگ) یک گسل wrench fault است که دارای مکانیسم امتداد لغز راستگرد با مؤلفه فشاری می باشد. در این مطالعه با بهره گیری از روش دورسنجی که ابزار ارزشمندی در ترسیم نقشه های ساختاری می باشد، خطواره های موجود در منطقه کاکی تعیین گردید و مشخص شد که گسل دارای راستای شمال شمال شرق- جنوب غرب می باشد. همچنین بررسی پروفایل لرزه ای به موازات روند تاقدیس خارتنگ (شمال غربی- جنوب شرقی) نشان دهنده ساختار گلی مثبت گسل است که بیانگر عملکرد مؤلفه فشاری می باشد و شیبی به سمت غرب- ک شمال غرب را نشان می دهد. با توجه به شواهد، چنین استنباط می گردد که عملکرد گسل بردون بر روی مخازن هیدروکربوری موجود در تاقدیس های منطقه، باعث ایجاد شکستگی های باز و فرار مواد هیدروکربوری گردیده است. ا ز این رو خشک شدن چاه ها در منطقه نظیر کوه سیاه -1، به حرکت این گسل نسبت داده می شود.

Authors

مریم ایزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی (تکنونیک)، دانشگاه شیراز

مرضیه خلیلی

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، دانشکده علوم، بخش علوم زمین

محمدقاسم حسن گودرزی

مدیریت اداره کل زمین شناسی مدیریت اکتشاف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :