بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم پنبه در فارس

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 347

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT13_1137

تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393

Abstract:

به منظور بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم پنبه در فارس، آزمایشی در سال 1390 به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه بخش تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال فارس، اجرا گردید. عوامل آزمایش شامل سطوح هیدروپرایمینگ (شاهد، 8، 16، 24 و 32 ساعت قرار دادن در آب مقطر) و ارقام پنبه (بختگان و گلستان) بودند. نتایج نشان داد که هیدروپرایمینگ بر درصد جوانه زنی، طول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن تر ساقه چه و وزن تر ریشه چه معنیدار بود. بیشترین درصد جوانه زنی مربوط به رقم گلستان و کمترین درصد جوانه زنی مربوط به رقم بختگان بود. بهترین تیمار هیدروپرایم از لحاظ جوانهزنی مربوط به پرایم با آب 32 ساعت بود که تفاوت معنیداری با پرایم 24 ساعت از لحاظ جوانه زنی نداشت. در رابطه با اثر متقابل عوامل آزمایش بهترین تیمار از لحاظ جوانهزنی مربوط به رقم گلستان و آب 32 ساعت بود. نتایج این بررسی نشان داد که استفاده از هیدروپرایم در ارقام تجاری پنبه در فارس میتواند باعث افزایش جوانه زنی گردد و به بهبود استقرار گیاهچه در مزرعه کمک نماید.

Authors

ایمان محمودی

کارشناس ارشد بخش تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال فارس

مرضیه دهقان

کارشناس ارشد بخش تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • yield and storability of soybean. Ph.D. Thesi. , nergenceث _ ...
  • _ s.M.A., Ashraf, M., Iqbal, N., Khaliq, A., Ahmad, R., ...
  • Farooq, M, Basra, S.M.A., Warraich, E.A., and Khaliq, A., 2006. ...
  • _ M, 1999. Seed deterioratio. physiology, repair and assessmen. Seed ...
  • Soltani, E, _ F., Memar, H., 2008. The effect of ...
  • نمایش کامل مراجع