تاثیر کارکرد خانواده و ادراکات فعالیت های کلاسی بر تفکر تاملی و یادگیری اجتماعی- هیجانی در دانش اموزان دختر دبیرستانی شهرستان ساوه

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 642

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF01_549

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

Abstract:

پزوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر کارکرد خانواده . ادراکات فعالیت های کلاسی بر تفکر تاملی و یادگیری اجتماعی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی انجام گرفت. جامعه اماری پژوهش حاضر شامل کلیه دانش اموزان دختر دبیرستانی است که در سال تحصیلی 93-92 در شهرستان ساوه مشغول به تحصیل بودند. برای دستیابی به نمونه 350 نفری که بر اساس جدول کورگان به عنوان حجم انتخاب شده بودند از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای استفاده شد. به منظور گردآوری اطلاعات از پرسش نامه کارکرد خانواده (FAD) ، ادراکات فعالیت های کلاسی، تفکر تاملی و یادگیری اجتماعی- هیجانی (SELS) استفاده شد. ابتدا آزمودنی ها از نظر متغیرهای مستقل (کارکرد خانواده و ادراکات فعالیت های کلاسی) مورد ارزیابی قرار گرفته و بر اساس یک انحراف معیار تفاوت از میانگین به چهار گروه 55 نفری تقسیم شدند. این گروه ها عبارتند از : کارکرد خانواده سالم- ادراکات کلاسی مثبت، کارکرد خانواده ناسالم - ادراکات کلاسی مثبت، کارکرد خانواده سالم- ادراکات کلاسی منفی و کارکرد خانواده ناسالم- ادراکات کلاسی منفی. بر این اساس نمونه به 220 نفر کاهش پیدا کرد . برای تحلیل داده های پژوهش علاوه بر آمار توصیفی برای آزمون فرضیات مانوای عاملی یا دوراهه به کار گرفته شد. نتایج نشان داد کارکرد خانواده و ادراکات کلاسی به تنهایی در تفکر تاملی تاثیر دارند و صرفا کارکرد خانواده توام با ادراکات کلاسی (تاثیر تعاملی) بر زیر مقیاس تفکر انتقادی موثر می باشد. از طرف دیگر اثر کارکرد خانواده و ادراکات فعالیت های کلاسی هر کدام به تنهایی بر یادگیری اجتماعی- هیجانی معنادار است.

Keywords:

Authors

محبوبه شرافتی

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی گروه روانشناسی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

فاطمه شاطریان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه روانشناسی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Church, m, a., Elliot, A, j., gable, s, 1. (2007). ...
  • Chae, y. (2009). "Gifted and general high school students perceptions ...
  • Phan , H , P (2008) .Predicting change in epistemological ...
  • Lucas , U & , Leng , Ph (2006). Assessing ...
  • Gumora G, Aresenio W. (2oo2). Emotionality emotion regulation and school ...
  • Loukas, A., & Robinson, Sh. (2004). Examining the Moderating Role ...
  • Sun, H., Creemers, B., & Jong, R. (2007). Contextual Factors ...
  • Bucher, K.T., & Maning, M. L. (2005). Creating Safe School ...
  • نمایش کامل مراجع