بررسی ترکیب سازی مواد ضدمیکروبی در فیلم های پلی لاکتیک اسیدی برای غیر فعال کردن اشرشیا کلی o:157H:7 و افزایش عمر مفید میکروبی در پوره توت فرنگی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 564

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_0410

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

Abstract:

در زمینه فیلم های ضد میکروبی برای بهبود محصولات غذایی اقدامات گوناگونی انجام شده است ودر این میان ازفیلم های پلیمر ی اسید لاکتیکی که شامل نایسین، EDTA، سدیم بنزوات (SB)، پتاسیم سوربات (PS)، و مهم تر از آنها فیلمهای تلفیقی می باشد، در فراوری پوره توت فرنگی برای غیر فعال کردن اشرشیا کلی (E.coli)o:157H:7 و میکروفلورهای طبیعی (باکتری های هوازی، کپک، مخمر) طی دو دمای 10 و 22 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت .فیلم تلفیقی مقدار E.coli o:157H:7 را از 3/5log cfu/ml به حد غیرقابل تشخیص (کمتر از 1cfu/ml>) در طی 14 روز در دمای 10˚C و طی 1 روز در دمای 22˚C رساند و این در حالی است که در نمونه شاهد مقدار E.coli، پس از 48 روز در دمای 10˚C و بیش از 14 روز در دمای 22˚C قابل شناسایی بود.همچنین میزان کاهش E.coli در فیلم SB+PS مؤثر تر از اضافه کردن مستقیم SB+PS به محصول می باشد. طی این بررسی نتایج مشابه ای در غیر فعال کردن میکروفلور های طبیعی مشاهده شد. بطور کلی اثر بخشی این مواد ضدمیکروبی به شرح زیر است: فیلم های تلفیقی> فیلم SB+PS> افزودن مستقیم SB+PS> فیلم EDTA> فیلم نایسین. با روش استفاده تلفیقی از فیلم های مختلف می توان کاهش بهتر میکروبی را تسریع کردوهمچنین کیفیت انبارداری مطلوب تری را انتظار داشت.

Authors

سهیل امیدوار

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

امیرپویا قندهاری یزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد