بررسی تجربی و تحلیل اثرات ضربه بر کوفتگی میوه انار به وسیله آزمون سقوط

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 675

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_1248

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

Abstract:

محصولات کشاورزی در مراحل مختلف برداشت و پس از برداشت شامل درجهبندی، حمل و نقل، نگهداری و فرآوری، تحت تاثیر نیروهای مکانیکی و صدمات فیزیکی متعددی واقع میشوند. ضایعات مکانیکی که در انواع محصولات کشاورزی ایجاد می شود، خساراتی است که بر اقتصاد کشور تحمیل میگردد. کوفتگی یکی از نشانه های این نوع ضایعه است که بررسی آن در کاهش تلفات و بهینه سازی ماشین های برداشت و پس از برداشت از اهمیت برخوردار است. در تحقیق حاضر با استفاده از روش تست سقوط وانجام آزمون های ضربه، اثر عوامل رقم میوه (ملس ساوه، فردوس مشهد، رباب نیریز)، ارتفاع سقوط و سطوح ضربه گیر شامل پلی اتیلن، کارتن، چوب و لاستیک روی فولاد (شبیه سازی لاستیک تسمه نقاله) بر میزان کوفتگی در میوه انار بررسی شد. نتایج آماری نشان داد که اثر ارتفاع سقوط، رقم و سطوح ضربه بر میانگین حجم کوفتگی در سطح احتمال 1% معنی دار است. با افزایش ارتفاع، حجم کوفتگی در هر سه رقم به طور خطی افزایش یافت. در حالی که رقم ملس ساوه، رباب نیریز و فردوس مشهد به ترتیبمقاومت بیشتری در برابر آسیب داشتند. همچنین بیشترین حجم کوفتگی مربوط به رقم فردوس مشهد در برخورد با لاستیک (روی فولاد) و کمترین آن به رقم ملس ساوه در برخورد با کارتن اختصاص داشت.

Authors

محمد محمد شفیع

کارشناسی ارشد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

علی رجبی پور

استاد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

حسین مبلی

استاد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

احد غلامی

کارشناسی ارشد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • استاد، گروه مکانیک ماشین‌های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، ...
  • نمایش کامل مراجع