مدیریت دان شبنیان علوم مهندسی در کشورهای نیمه صنعتی به منظورتوسعه ی کسب و کار هدفمند

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 590

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NDMCONF01_092

تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393

Abstract:

آتیه و فرجام تحصیلات در رشته های علوم مهندسی و فنی، همچنان جزو مباحث مبهم و تعریف نشده در سیاست های راهبردی بیشترکشورهای در حال توسعه و نیمه صنعتی است. مدیریت دانش بنیان آتیه در علوم مهندسی، روشی برای مدیریت و جهت دهی تحولات علمی،پژوهش ها و تحقیقات درون دانشگاهی و درون سازمانی است. مفاهیم و تعارف هدایت کننده و تعیین شده در چنین نگرشی، باعث می شودفرایندهای علمی منسجم و کاربردی تر شده و چشم انداز بلند مدت و مسیر حرکت تحصیل و پژوهش در رسیدن به بازار کسب و کار در سالهای آتی پیش روی دانشجویان فعلی مراکز فنی و مهندسی هموار گردد. به همین دلیل نظام مند بودن مسیر علمی دانش در کشورهای درحال توسعهدر نهایت به ارتقاء کیفیت تدریس در مراکز علمی می رسد و مهم ترین نکته در این خواهد بود که دانشجویان رشته های مهندسی با تکامل علمیو افزایش خلاقیت در کاربردی نمودن رشته ی انتخابی خود در آینده رو برو بوده و پتانسل های نظری و علمی آنها سریعتر نمایان شود. انگیزه ی کسب و کار و به عبارتی رسیدن به سرمایه ی مالی یکی از بازخوردهای اولیه در دید دانشجویان رشته های فنی و مهندسی یا دیگر رشته ها، در ورود به تخصص های فنی و علوم پایه است که متاسفانه بعد از ورود و گذشت مدت زمانی کوتاه به دلیل عدم مدیریت دانش بنیان مراکزعلمی و آموزشی، در انتخاب درست سردرگم مانده و رسیدن به نیازهای مالی و درآمد آتی خود را متناسب با رشته ی انتخابی نمی بینند. در ایننوشتار کوتاه به اختصار دخالت مدیریت دانش بنیان کسب و کار در بهبود و ارتقاء انگیزه ی دانش پژوهی را به طور خاص برای رشته های مهندسی بررسی و تحلیل می نماییم. راهکارهای مدیریتی پیشنهادی در این بخش، کلیه ی تخصص های دانشگاهی و علمی در رسیدن به تحصیلات هدفمند علمی را به همراه دستیابی به سرمایه ی مالی و کسب و کار مناسب در آینده در بر داشته و با به کار گیری آنها علاوه بر افزایش انگیزه در تحصیل درست و صحیح و هدفمند، بخش صنعتی کشورهای در حال توسعه و بخش فناوری های مدرن و جدید در کشورهای درحال توسعه و نیمه صنعتی، گسترش یافته و تقویت خواهد شد

Authors

آرزو جهانشیر

استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :