نقش زیست پالائی(گیاه پالائی)در حذف آلاینده های خاک مطالعه موردی:ذرت در کرمان

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 571

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SMSER01_166

تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393

Abstract:

زیست پالائی با معنای کلی کاربرد موجودات زنده و میکروارگانیزمهای ابتدایی از جمله قارچها، باکتریها و گیاهان برای از بین بردن آلاینده های زیست محیطی و کاهش اثرات سمی آنها بر سلامت انسانها و محیط زیست به حداقل مقدارممکن است؛ اماگیاه پالائی، استفاده از گیاهان برای حذف آلودگی آب و خاک است. زیست پالائی به عنوان یکی از تکنیک های پاکسازی محیط زیست، روشی ارزشمند وسازگار با محیط زیست و از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. حذف آلاینده ها با استفاده از گیاهان یک رویکرد جدید درپاکسازی محیط های آلوده آبی – خاکی تعریف می شود. استفاده از تولیدات صنعتی و نهاده های شیمیایی درکشاورزی و وسائل نقلیه، دفع نامناسب زباله های جامد و مایع می تواند آلودگی خاک را به وسیله مواد شیمیایی خطرناک از قبیل فلزات سنگین موجب شود؛ که باعث می شود اکوسیستم و انسانرا تحت تاثیر خطراتی همچون کاهش کیفیت موادغذایی از طریق مسمومیت گیاهی و کاهش در قابلیت استفاده از زمین برای تولید محصول و ... قرار دهد. بر این اساس روشهای کم هزینه و پایدار اکولوژیکی برای پاکسازی خاکهای آلوده بهفلزات سنگین لازمست که phytoextraction )جذب آلودگی به وسیله ریشه گیاه از خاک و انتقال آن به اندام های بالائی(یکی از روشهای موثر پاکسازی فلزات سنگین از خاک می باشد.در این مقاله از گیاه ذرت که دارای خصوصیات امیدوار کننده ای از تجمع و انباشت فلزات سنگین است و چگونگی انباشت مواد سنگین در آن بحث خواهد شد

Authors

مهری صفاری

دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :