بررسی رویکردهای نوین در رهبری سازمانی

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,974

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RDTM01_108

تاریخ نمایه سازی: 23 دی 1393

Abstract:

یکی از اساسی ترین و مهمترین وظایف مدیر در فرایند مدیریت، رهبری سازمان است. در واقع اصلی ترین رکن رهبری، نفوذ قابل توجه وتوانایی اعمال قدرت است که توسط رهبر بر روی زیردستان اعمال میشود و در رأس وظایف سازمانی مدیر قرار دارد. این خصیصه رهبری ازویژگیهای برجسته و با اهمیت رهبرانی که در جست و جوی فرصتهایی هستند تا وضع موجود را متحول کنند میباشد آنها در پی راههای خلاقانه برای بهبود سازمان هستند در انجام این کار ، آنها خطرات ریسک را پذیرفته و با شجاعت خود، شرایط را تغییر میدهند . رهبران برای موفقیت وایفای نقش مؤثر در سازمان علاوه بر دارا بودن نگرش کوتاه مدت نسبت به متغیرهای محیطی، باید سازمان و مدیریت رابه عنوان یک سیستم مدنظر قرار دهند و با این نگرش به بررسی رفتار زیردستان بپردازند و سبک رهبری خود را بر اساس واقعیتهای موجود وشرایط، ماهیت کار وشرح وظایف و خصوصیات زیردستان انتخاب کنند . رهبران روحیه گروهی ایجاد میکنند ، آنها فعالانه خود رادرگیر امور دیگران میکنند و احترام متقابل ایجاد میکنندکه احترام متقابل به حفظتلاشهایشان منجرمیشود آنها در ایجاد یک فضای اعتماد و کرامت انسانی کوشش کرده و به کارکنان احساس قدرتمندی و توانایی میدهند . رقابت جهانی و تجارت رو به رشد در شرق و غرب، در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه ، فضایی به شدت ناپایدار برای تمامی کسب و کارها ایجاد کرده است. جهت مقابله با این محیط نامطمئن و تغییرات مستمر، رهبران سنتی در هزاره سوم توانایی ادامه حیات نخواهند یافتزیرا جهان نیازمند رهبرانی با رویکرد نوین خواهد بود. اقدامات رهبری با رویکرد نوین این امکان را به سازمانها میدهد تا هنگام رقابت در یکمحیط غیر قابل پیش بینی عملکرد خود را ارتقا دهند. در این مقاله شناسایی رویکردهای نوین رهبری و اجزای آن وهمچنین تاثیر آن بر فرهنگ سازمانی مورد بررسی قرار میگیرد. مقاله حاضر از نوع مروری میباشد و استناددر آن جهت جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است .

Authors

حمیده زاهد

دانشجوکارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش سیستمهای اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ، گروه مدیریت دولتی ، مشهد ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ص‌ول م‌فی‌ت‌شثر لکتر هی رضظ‌ان چ‌اپس‌ال 1383 ...
  • *. Alberts, Christopher & Dorofee, Audrey. Managing Information Security Risks: ...
  • نمایش کامل مراجع