گیاهان داروئی و اسلام

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 608

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

HBHEAITH01_166

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

Abstract:

پیشرفت فکر بشری و تلاش او راه کشف حقیقت به ناچار محققان را به تحقیق در بعضی از منافعی که خدا در گیاهان طبیعی گذاشته، رهنمون می شود تا آثاری را که خدا در آنها قرار داده است به سدت آ ورند. امروزه در علم فارماکولوژی، پزشکان خارجی از گیاهان زیادی نام برده اند می توان با ایجاد صنایع تبدیلی مخلتف گیاهان دارویی را فرآوری و بسته بندی کرد و منافع آن را به سود مردم کشور برد، این ظرفیت و پتانسیل های مختلف کشور در بخش منابع طبیعی و به خصوص گیاهان دارویی باید به سمت اشتغال د ر کشور پیش برود و این کار نیازمند برنامه ریزی درست و حمایت مسئولان است، انسان با پیشرفت علوم هر روز به اهمیت گیاهان و نقش به سزای آنها در تغذیه و درمان بیش از پیش آگاهی می یابد و برای او درست و به جا مصرف کردن این نعمت الهی اهمیت بیشتری پیدا می کند. یکی از راه های رسیدن به این اصلاع و آ گاهی مراجعه به منابع غنی اسلامی است که از طریق بزرگانی که علم خود را از این طریق دریافت نموده اند به ما رسیده است. کلمات و سخنان پیامبر (ص) به عنوان خاتم پیامبران تداوم دهنده حرکت پویا انسان ها به سمت تعالی و تکامل است و می تواند در هر زمینه ای سرمنشاء تحول قرار گیرد و تمدن بشری را در راه تأمین معاد و معاش به راهی مطمئن هدایت نماید. به طور که از مجلات و مطبوعات طبی بیان شده طب جدید نزد بعی از دانشمندان به عصر گیاهان دارویی بازگشت کرده است. پزشکان در مناسب های گوناگون بیماران خور را به استفاده داروئی واردار می کنند به این دلیل که استفاده از گیاهان دارویی در عین سادگی و تأثیر گذاری ضروری ندارد و یا ضرر آن اندک است.

Keywords:

گیاهان دارویی نویدی بر ا ستقلال اقتصادی , خواص گیاهان داروئی در کلام پیشوایان دینی , اسلام پزشک بی دارو , نمونه ای از چند گیاه داروئی در گفتار پزشکان خارجی , سلامت یک ارزش دینی

Authors

الهام عناقجه

دانشجوی ارشد باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

محمدرضا صالحی سلمی

استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :