تدوین سند استراتژیک بلند مدت بازاریابی گردشگری افق 1404 با تأکید بر الزامات برنامه ششم توسعه موردکاوی: مطالعه تطبیقی و استفاده از تجربیات سند استراتژی بازاریابی 2023 ترکیه

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,544

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BCIT01_110

تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393

Abstract:

گردشگری از دیرباز در ایران رونق داشته و شواهد تاریخی فراوانی دال بر این مدعا وجود دارد، اما، صنعت گردشگری در ایران، آنچنان که باید، رشد و توسعه نیافته است و در نتیجه موفقیت چندانی برای جذب گردشگر، همچنین دستیابیبه مزایای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی صورت نگرفته است. یکی از دلایلی که ایران به سهم واقعی خود از بازار جهانی گردشگری دست نیافته است، فقدان یک برنامه بلند مدت استراتژیک در حوزه بازاریابی و الزام سازمانهای مرتبط بهاراهه گزارش و پایبندی به برنامه های دراز مدت است. این تحقیق سعی دارد با مورد کاوی تجربیاتی در همسایگی کشور ما باخصوصیاتی مشابه از لحاظ جاذبه ها و اقلیم و .... سند استراتژیک بلندمدت تا افق 0200 ترکیه را بررسی و ضمن مطالعه تاریخچه بازاریابی گردشگری علمی در قبل و بعد از انقلاب برنامه ریزیهای این حوزه را بررسی و با اراهه تجربیات ترکیه مدلنهایی تدوین برنامه بلند مدت را در برنامه ششم توسعه برای نیل به اهداف سند چشمانداز ترسیم نماید. روش تحقیق به صورت مطالعه تطبیقی و بر اساس تحقیقات تطبیقی بین دو کشور است و مطالعهای کاربردی برای نیل به اهداف ترسیم شده بخش بازاریابی در برنامه دراز مدت 02 ساله گردشگری کشور است.

Authors

بهار بیشمی

استادیار گروه گردشگری پژوهشکده گردشگری میراث فرهنگی